Ajánlom figyelmedbe a most épp feltöltés alatt lévő fotógalériámat. Az irigykedő seggarcok nem csak téged pontoztak le, engem is lefognak De ezt bóknak fogom venni ez esetben
Biztos rohadtul örül, csak nem élheti ezt itt is át, mert a többi gyíkarc bizonygatja, hogy márpedig az ő motorja a jobb. Mindenkinek a sajátja, nekem az enyém, neki az övé. Bár az enyém tényleg jobb (nyalás) Most képzeljétek el, mindenkinek ugyan olyan motorja lenne, mert az a jó. Tök unalmas lenne, nem lenne elég, nem lenne veszekedés, nem lenne irigykedés. Ez így van rendjén
Ez 125ös, nincs nyomaték, csak alacsony és áramvonalas...(viszonyítás kérdése...)
12 nincs, de 6-7Le megvannak azért...
Amúgy a 12 úgy jön ki hogy 50/125*30(mondjuk egy rs 125 paripái)=12, de ez így hülyeség, mert egy 50esbe nem raknak olyan komoly technikát, power sincs rajta, és utcára power nélkül meg nem lehet kihegyezni... de viszont ha csak egy 125ös mzt veszünk amibe semmi nincs sima 2t rezó meg membrán nélkül akkor jön ki a 4.8(simsonok is 3.6 pacisak, pedig se membrán se rezó... szóval kevés az az 5), alapnak én inkább valami 18 Le körülit használnék ha már nagyon osztogatni akarnék...
az odáig rendben van.. csak nem mind1 hogy mit és hol..feltételezem nincs éppen egy suna előtted yah gondolom milyen zaklatott lehet a vacsi új motorjával ...
Ha kell elmegyek elé.
MotoPityu tudja miről van szó!
Amúgy meg az én motorom a legjobb Punkt-tum.
12 nincs, de 6-7Le megvannak azért...
Amúgy a 12 úgy jön ki hogy 50/125*30(mondjuk egy rs 125 paripái)=12, de ez így hülyeség, mert egy 50esbe nem raknak olyan komoly technikát, power sincs rajta, és utcára power nélkül meg nem lehet kihegyezni... de viszont ha csak egy 125ös mzt veszünk amibe semmi nincs sima 2t rezó meg membrán nélkül akkor jön ki a 4.8(simsonok is 3.6 pacisak, pedig se membrán se rezó... szóval kevés az az 5), alapnak én inkább valami 18 Le körülit használnék ha már nagyon osztogatni akarnék...