Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

volt az a 12lóerős TZR vagy 7 szal akkor is sokat mondok lehet
TZR ott majd meghalt már...nem érezte jól magát.ez 130cal kimegy a világból.
De ne menj a falnak idegből! Kis jótanács
Az a 12 ló szerintem túlzás lehet... a 4,6 lóerős Aeroxommal simán tartottam egy tzr-t.
A derbi senda is 12 ló így úgy, azt otthagytam, szal az az adat foscsi. Ez megint nem bántás volt
ezért kell venni egy 6 kilóst aztán csókolom ... na mentem elmegyek fordulok egy 40-60km-t :D / ideges vagyok most /
Nagy elölre lépés 12 loerőről átüéni 15 loerőre tiszta gazdaságos
Jobban megy mint a tzr? Mert még régen te is mondtál 105-110-eket, ha az igaz volt, akkor ez viszonylag kis előrelépés lesz. Ez nem bántás, csak érdeklődöm
r125be van folytás? Az meg minek? Nem igazán hiszem... hát kinek a pap kinek a papné, én megvagyok a fűkaszákkal
Amugy tudja az rs 50-es azt amit a yzf-r 125 kb egy szinten vannak. Amugy meg nem csak loerőbe meg ütembe van különbség a 2 motor között.
én 2-szer mentem 81-et többet nem... de egyszer kétszer kilökte a kettest és üresben felment 8-8.5-ig.... de ez 2-3x fordult csak elő még az elején...
az zsir elmehetsz gumiszerelőnek
101km/h-t 6. valahol 7-8között.de csak egy röpke pillanatig meg meghuzattam szerpentinen 8-8,5ig de csak egy kigyorsítás erejéig na az volt a valami (jelentem 408km)jah...és 2,34liter/100km...hoppá
mennyit mentél vele max.? meddig pörgeted?
nem tudom még.
szevíz infó.... én elölre 2.2-t hátra 2.4-et szoktam ez az optimális....
túl sok
Zoli! Mikor jössz erre? A többit majd személyesen.
nekem is annyit megy de mivel szarakodik a hátsó így ingadozik... de akkor is imádom...
neee.... nehogy már előre 2,4 hátra meg 2,7 kelljen
meglesem.nekem 5,5nél 70-71et ment most
elől 2.2-2.4 hátul 2.4-2.6max 2.7... szervízben mondták... nekem a hátsó szarakodik... úgy vettem észre hogy 6-ban 70km/h-nál 5.5-öt forog amikor meg leereszt 66-68-at megy csak...
ajánlom neked is h nézd meg...
ereszt . na majd ránézek én is az enyémre mennyi kell bele?előlre hátra?(nyomás)
engem se érdekel ha a videót baszogatja de engem nem ismer akkor ne is hülyézzen meg taknyosozzon le ez a szarfaszú....
na halgatok rád inkább nem foglalkozok velük...
ja amúgy már vagy két napja ereszt a gumim csütörtökön viszem szervízbe aztán majd megnézetem... ma is nyomtam bele egy százast most 1370 van benne... egyre jobban érzem.... óriási.... szervíz után nyomok majd egy on-board-os vidit max sebességről meg gyorsulással stb...
hat szerintem meg nsr vs cbr hangtesztnel le alaz engem a cbr