Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

marhaság ez a 2T-4T vita szerintem, bár aki nem hajtott poweres 2T-t az nem tudja miből maradt ki.
látom fogalmam sincs ki ez még nem volt hozzá szerencsém de látszik nem egy IQ fighter az ilyennel ne foglalkozz szted én mér nem raktam föl képeket mikor elhoztam?mert ez a sok gyökér aki éppen csakhogy írni tud rögtön fikáznak.megnyugtatlak.ha r6r-t vettél volna akkor is benyögte vna valami farok hogy: drága,gyenge csúnya és szar a futóműve.szal.ezekkel ne foglalkozz de kiváncsi vok mit tud ez a swat gyerek voltam ma szerpentinezni kva jó volt
szerintem meg szebb hangja van 1 kihegyezett 2t-nek mint 1 duplakatalizátoros 4t-nek
Fűkasza
szívemből szóltál
Tegnap a képeknél láttam fölrakva az yzf-et,ma már azt látom,hogy vitatkoznak páran ezért gondoltam belenézek a fórumba! Pár oldallal visszább valaki azt írja,hogy 50-es rs tudja azt mint ez,nem akarok vitatkozni,de aki ezt mondta az 1barom! 11-12alatt soha a kiba@szott életbe nem lesz fönt az a kis smk! Meg az is 100% hogy nem megy 110-et! Sok barom úgy szeret hazudgálni,a mennyekbe emelgeti k a kis ccm-es motorját bivajerős...stb..(volt rs50 a családban 98-as évj,sehogy nem ment,de nem is csoda hisz 50ccm,90volt a vége még elérte 1kávét is meg lehetett inni rajta)De szeretnék egy on-board vidit látni az illetőtől,bizonyítsa be,gps-el!.Még a néhány száz ccm-es motook is hulla gyengék...nemhogy az 50-esek!Na mind1. 125rs is valósan 150-160ra képes többre nem,aki többet mond hazudik,kis csutf@sz 30lovas motor soha az életbe nem forgat ki olyan áttételt,amivel többet menne! Az R 125-is megy 130-et folytás nélkül. Döntse el mindenki kinek mi a fontos vesz egy alacsony fogyasztású,szép hangú,modern motort,vagy egy olyat ami 3sec-el gyorsabban fönt van 100-on(7-7.5) és dupla annyit zabál,a fűkasza hangjával de többet tud 20-30km/h val! Az egy dolog,hogy valóbban erősebb egy 2T,de nem minden ezen múlik,nem arra kell menni,akkor nagyobb motort kell venni,ha valaki az erőre/gyorsasága megy!
mertuk opellal -.-
115-120 kozott volt a vege, de mar megint elutottek, es megint nem en voltam a hibas, szal egy hetig biztos nicns moci de a biztosito majd fizet
3ik bukasom 2 ev alatt :( es egyszer nem en voltam a hibas
ja es gratula a 125osokhoz
Azért kiváncsi leszek a Yamahára is hogy mennyi fog megdögleni Azért ezt modt adták ki lehetnék bajai
Szia Zoli. Olvasom otthon van a gép. Gratula. Visszaolvasgattam a topicot. Szóval azt nem értem,
h miért kellene az RS nek és az YZF nek versenyeznie? 1000%, h az RS a jobb ebból a szempontból a cm3 kivül semmi sem egyezik bennük. Az RS szép és jó is. De én többet nem vennék a családba 2T-t. Semmiből. Némi túlzással mondható, h szinte üzemórás az RS.
Hallom ezt az aprillia szerelőtől is, pedig majdnem belett 1 újjítva. De nem akartam idegeskedni meg
sokat szervízbe járni. Mintha Tyt írta volna vmikor: ,, ehhez 1 kicsit érteni kell ,, De 16 - 18 évesen énis
SZARNÉK az ilyen jellegű próblémákra. Voltunk 1 párszor a dunakeszi Aprillia szalonban. A Yamahákért odavagyunk, de nagyon vastagon gog a ceruza.

Zoli! Különben Ádám gyűri a lelkemet a motor miatt.
Végre már nem az megy hogy RS vs. Yzf-R Sok balesetmentes km-t mindenkinek!
bocsi hülyén irtam, hogymagyaráz takiárpi, vagyis egyenletesebb a nyomatéka, avagy also fordulatszámon erösebb :)
Z3 barátom... majd nézd már meg mit ír az egyik farok a videóm hozzászólásainál...
ennyit én is tudtam...
Hát kék meg fehér lesz....
Simán...lehet még levegőt se!
nem kell ám komolyan venni ... tudtok már valamit a kis gixerről
Így kell bánni a vendégekkel? Mi Labival egyébként is GSX-R 125öst veszünk ha kijön.
az meg 2 ajtóval van odébb....
Nekem AF1em van!
héééjjjjj! az rs125 fórum egy ajtóval odébb.....
aggy neki egy kicsi pluszt 1200 az tökéletes lesz
Nekem majdnem leáll...egy ezres körül van, max 1100!
nekemmeg 1200
Nekem az alapjárat 1850
aranyos vagy... de ez kb. 200km-nél volt
ja és a pszichológusom azt mondta hogy már meggyógyultam....