én abszolut tisztában vagyok vele h fórumon köcsög vagyok
akkor írják. sztem itt egyikük sem vonja kétségbe h egy 2t kikerüli őket mint egy pocsolyát, de nem tom miért kéne elvárni h a saját topicjukban arról sopánkodjanak h egy 2t erősebb. más megfontolásból vették azt amit vették még ha neked vagy akárki másnak ez érthetetlen is.
fucky sem tudom miért nem a saját kategóriáját hívja ki amikor előbb írta h 110 volt a vége. akkor mi értelme versenyezni vagy mit akartok bizonyítani azt nem értem...
nincs elképzelésem mivel ki tudja milyen lesz a munkám stb..
mert ugye senki se várja el h felnőtt korába a szülei vegyék neki a motort...
nincs veled bajom épp ellenkezőleg jó fej vagy csak néha ...
nincs is kedvem vitázni csak nem bírom mikor írják h micsoda erő van 15Le-ben
nem az alapján fogok embereket megítélni h miyen motorjuk van.
az inyencet arra mondtam h japán tömegcikk. megnézem majd 125 után mit fogsz vásárolni, de gondolom már most szilárd elképzelésed van h egy millét veszel majd...
már a cbr 125 vs rs125 vita is qrva unalmas volt, és ez ez is qrva unalmas...
ja. az egész fórum köcsög. motorozásról vagy értelmes témáról havonta 1x esik szó!
jól beszélsz kivéve egy valamit cáfolnék meg a kommentedben "gyenge" egyáltalán nem gyenge már csak saját tapasztalatból mivel nekem is r125-öm van
125 4T kategóriában biztos hogy a legerősebb.... ezer %...
Egy két ember nagyon primitív...és nem azért mondom mert R-125öm van...én nem szólom le a 2 ütemű gépeket sem...sztem jó gépek azok...de miért kell leszólni más motorját?Akármilyen szar és drága valakinek a motorja nem szólom le és nem veszek össze vele mert az én motorom 2x erősebb és jobb...az R-125 tömegcikk...drága...gyenge...És?Ez miért zavar titeket? Van aki tudja élvezni ezt a motrot is.Én is tudom ennyi pénzért van jobb is de én így döntöttem...lehet hülye vagyok de nem kell fikázni... (nem besértődni,normális kommenteket várok)
Csak egy kerdes aztan nem csesztetek senkit.. Egy 50 es RS utan mer jo ez a moci amikor vege kb ugyanaz meg a gyorsulasa is ilyen 10-12 mp.. Raadasul 1M ert! Mertnem vettetek egy komolyabb motort? Ez mar a megjelenese ota erdekel..
elismerem h a japánon sohasem csinálnak szart
de az olaszok