Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah Rájöttem valamire te vagy GayGood a Buzisten
futóművéről fogalmad sincs,fékjeiről se.amúgy akkor is fogod itt osztani a faszságaid ha nem reagál rá senki?
Csináljunk egy versenyt Bence 50-es rs-e full gyári és egy kíhivó yzf-r kell . Aki nyer az vesz a másiknak 1 liter 3 puttonyos tokait
addig szép míg el nem indul
Te elég buta vagy hogy mindig a tartóssággal jössz. Ha sportmotor akokr menjen is ne 110-nél már dadogjon és visszafele menjen. Meg az se hátrány ha jó fütoműve van, fasza fékei, zsir vázgeometria, de hát yzf-r csak egy futármotor nem sportmotor
úgyvan!sőt 1km is!Mire az yzfr beérné az rs már rég a szervízben lenne szétbontva
jól van
Egyet mondok naked bike
ÁÁÁÁ nem hinném ,hogy az az olaj felfogására szolgál ugyanis RS és yzf között lenne kb 300 méter távolság..
Öneki te paraszt De mind 1 ringen kapni fog az összes kis 4t yamaha, letoljuk őket a homokágyba.
az ilyennek fölösleges magyarázni
Légellenálási tényezőről még nem hallottál?
Nem azért van rajta hogy ne fújjon le a szél.
ha éppen elöttünk ragad meg egy rs akkor a fröcskölő olajat felfogja.
betámadnak a kemény rs-es srácok
Nem nem, hanem lovaskocsikat
Ne basztasd már őket,arra ez a motor bőven jó,hogy elguruljanak vele a városba,1-2 Hajtás pajtást odaverjenek!
Tegnap láttam egy yzf-r 125-öt az m5-ösön 110-nél már tiltott és a csávó 110-nél bebujt a plexi möge. Azt nem vágom minek raknak erre plexit , 110-nél ugyse vészes?
ez a motor így szép(és kib@szott jó) ahogy van...
köszi
nah jó legyen igazad, de nélküle akkor is szebb csak hát úgy nem lehetne vele járkálni
Vazzeg túlexponáltad!
Sokáig tátottad a szád!
Olyan szép!
gagyi ez a motor így szép ahogy van
sztem
bár ez így nekem se tetszik