Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ennyi.
Mondjuk szerintem te mikor szivatod az autóst akkor csak te versenyzel... Mert el tudom képzelni hogyha 6000-ig pörgeted mit mehet ez a gép mikor 12000-en 15LE Szóval szerintem max a kalapos öreg suzukis bácsikákat meg a trabantos vagány gyerekeket tudod etetni. Ja meg persze mindenki mást aki csak simán normálisan közlekedik egy városba úgy ahogy kell... Ezzel a motorral ha be van járatva és csutkázod neki akkor sem fogsz százra gyorsulni 10másodpercen belül, a sima sivatagi 1,3-as swift meg 11körül van ott. Szóval ja...
Csak Mert havernak is megvan.... övé jöt be leőször az országba... de nem ő kapta meg először :S
sárga van neki... és nézegettük és kerestük a szivatót
Nem, egyáltalán nem arra kell a motor, hogy "az autósokat szivassuk".
Direkt irtam is, hogy "Najóó, nem vagyok én ilyen versengős tipus, kivárom amig vége lesz a bejáratásnak :)"
A hozzászólás lényege abban volt, hogy a motort véletlenül sem egy gyenge 125ösnek nézik, hanem egy olyan motornak, amit a "keményebbek" le akarnak alázni már csak azért is, a többiek pedig simán nem fordulnak ki eléd, sőt, van hogy eleinte lejjebb húzódnak, sávot váltanak előtted. És ez nem azért van, mert én "szivatom" őket, a motor eleve bejáratós,tehát egyáltalán nem száguldozom, hanem ez a motor külsejéből adódik.
Azt meg asszem mondhatom hogy tény, hogy a motorok a lámpától (álló helyzetből magyarul) sokkal jobban, könnyebben indulnak el, mint egy autó, szóval ezt megintcsak nem szivatásból csinálom...akkor hol is a gond? Egyébként én még a lámpánál, a kocsik közt sem megyek előre, hanem beállok a kocsisorba...még ezzel sem "szivatom az autósokat", hogy "bibii, engem egy forgalmi dugó sem állithat meeg:P "
nade mindegy, nem akarok én vitázni, csak tisztáztam a dolgokatt :)
szóval a yamahánál
de van...automata...legalábbis yamahánáé ezt mondták
NIncs rajta szivató?
Nektek csak arra kell motor hogy az autósokat szivassátok?
Már írta valaki hogy egy kocsi mögé ment és túráztatta a kocsi meg otthagyta mert azthitte hogy versenyezni akar.
Ebben mi az élvezet?
Oké írok majd!
Én másfél nap alatt 236 km mentem...ma 140-et
csáó! na én már 550km-nél tartok és egyre jobban érzem a mocit. Sajnos ma is 13órától esett az eső így csak 50km-t mentem vele. van valaki fórumról debreceni r125 tulaj?
akko max városba adatlapomon van mél meg msn,írjá ha úgy van..
Nahh, 2 nap után én 160-170 km körül tartok (nem emléxem most pontosan), ebből ma mentem 111et... :P Hétfőn elutazom, de addigra a 300at mindenképp szeretném elérni, és el is fogom :) Továbbra is meg vagyok teljesen elégedve vele, tök poén ahogy az autósok először mindig félrehúzódnak (jó, a bunkóbbak egyből le akarnak gyorsulni...) mer asziszik h én most húdenagyon fogok száguldozni, aztán amikor látják hogy ez egyáltalán nem igy van, utána már mennek :P
6000ig pörgetem max, 6000nél 6osba 79et megy kb alattam, 5.be 65öt.
Arra azért a 6000ig pörgetés is elég bőven, hogy az addig keménykedő autósokat a lámpáknál simán otthagyjam :P Csak aztán gyorsan ki kell húzódni egy kanyarodó sávra és lassitani, még mielőtt utolérne... :D Najóó, nem vagyok én ilyen versengős tipus, kivárom amig vége lesz a bejáratásnak :)
Holnap már tényleg csinálok képeket, legalábbis nagyon remélem.
Jó motorozáást mindenkinek!
Jah bocsi...olvastalak csak aztán elfelejtettem.Ha téged nem zavar ,hogy még bejáratós a motorom és elég lassan közlekedek akkor tőlem ok...de holnap semmiképp nem jó...programom van de megbeszélünk egy időpontot...talán hozok pár havert is (cbr 125)...majd megdumáljuk
tubarossi! Mondom mehetünk..
.majd csinalok oke
kavics bánya
mirol?
csinálhatnál róla képeket
en a kolzeli kavics banyara szoktam jarni
főleg tőlem nem szar úgy leugrani balcsira.. iggazi pló a nyakban a hátadon a turbulenciától, a felkarod meg elzsibbad ahogy baszkodja a póló újja..
sisak nelkul papucsban
furodni enis rovidgatyaban meg folsonelkuljarok mocival