én a 250ről nagyon jokat hallottam,sőt már nem is annyira no name,a panasz esetleg a 650esnél volt talán,de még1* mondom állítólag ez nagyon jó,nem beszélve az alacsony fogyasztásról(mivel v2es)
ha ilyenbe gondolkodnék én bepróbálnám
Igen igen ezt én is néztem csak 1 a bajom vele hogy koreai és nem nagy márka szerintem...
nemtudom hogy milyen a motor megbizhatósága, szervizelése, stb..
ezért nem szeretnék "NO NAME" motort venni inkább kiadok kicsivel többet de veszek valami normálisat.
egyébként ha megbízható, kisfogyasztású motort akarsz, kerüld el az RS125öt, és csak akkor vágj bele, ha kitartó vagy, és fanatikus. Rá fog menni a gatyád, és soxor felbasz majd : )) Ha még nem volt 2t géped én nem ajánlom az RS125öt :)
Ahha köszi szépen akkor maradok a gyorsabb motornál, RS 125 nél nemtudom miért de a gyorsaság a doppingom Tudnál mondani egy két infot róla? (Rs 125)
Danke!
Hali, az RS125 full powert tudod vezetni Akval, énis 100kg körül vagyok (182cm), de nem mondom hogy nagy a gép. Ehhez a magassághoz is éppen belefér. Szerintem próbáld ki, ülj rá, aztán dönts
Sziasztok!
Én egy kis infót szeretnék kérni, én 191 cm vagyok ás 110 kg és megszeretném kérdezni hogy elég lesz e nekem ez a motor az az a magasságomhoz ill. sulyomhoz?
Vagy ha tudnátok más motort mondani nekem az is jó csak az a lényeg hogy gyorsasági legyen és hogy tudjam vezetni A korl. jogsival!.
Z3 mondok 1 vicces történetet
az r125 amit ma láttunk karcagi srácé 1 kis buzi gyerek..
bement az apjával múlt héten és megvették és rá 1 hétre már haza hozták..
Debrecenből vették
Melyikőtök gépét láttam ma Győrben a Radnóti úton? Kék színű volt , és gyönyörű szép
De komolyan ez a motor még szebb élőben
mert ez tetszik És vezethetem is a korl. jogsival
ha ilyenbe gondolkodnék én bepróbálnám
nemtudom hogy milyen a motor megbizhatósága, szervizelése, stb..
ezért nem szeretnék "NO NAME" motort venni inkább kiadok kicsivel többet de veszek valami normálisat.
Danke!
Az RS125 meg 30 paci, vége 160 (alattam is megy annyit :) )
Én egy kis infót szeretnék kérni, én 191 cm vagyok ás 110 kg és megszeretném kérdezni hogy elég lesz e nekem ez a motor az az a magasságomhoz ill. sulyomhoz?
Vagy ha tudnátok más motort mondani nekem az is jó csak az a lényeg hogy gyorsasági legyen és hogy tudjam vezetni A korl. jogsival!.
Köszi!
az r125 amit ma láttunk karcagi srácé 1 kis buzi gyerek..
bement az apjával múlt héten és megvették és rá 1 hétre már haza hozták..
Debrecenből vették
amugy tdci