39? nekem 33,000ezer volt.aláírattam de töketlenkednek vagy nem tudom mi van de am, yamaha city, a westend mellett van szinte.kivan rakva a kirakatba a gépem
Z3 szerződést amikor köttetsz velük, 39 ezerért forgalomba helyezik legalabbis a Debreceni Yamahanal igy muködik ( rendszámostolmeg vizsgáztatástol mindenestől ) ezek utan mar mas kersem lenne tuti van motorod?
Laza, a kék példány az enyém :)
motorozhatunk :)
még megtekinthető a yamahanal :)
313 km-nél járok...ma nem tudtam sokat menni...sajna vannak kötelezettségeim és ma csak kb 75 km-t tudtam menni...amúgy nagyon jó a motor de nem akarom fényezni...én nem bántam meg (egyenlőre).Remélem így is marad...
Tudom nekem is 125-ösöm van azért is írtam a vitéznek hogy csak ésszel szívasson autókat. A mi motorjainkal (rs, mito) már egy-két kocsit meglehet fogni de azokat is leginkább csak 120-130-ig.
Utána már elfogy az erő...
a 3x lovas RS125ömmel is szanaszét szopatnak az autósok 120 felett ha akarnak :) Egyedül az ilyen kisautókkal tudom tartani az iramot 120-130 felett, az RS vége jelenleg 160kmh és ezt még sajna elég sok autó lelépi.
Egy 125ccm motorral nem fogsz autósokat gyalázni :)
Mellesleg mindig van erősebb, gyorsabb, stb, múltkor a Zafiránkkal mentem (1,8 140LE) a 47esen, beállt keménykedni valami viszonylag kis motorú dízel bömmcsi, és hiába nyomtam 200ig, még így is elment...
Laza, a kék példány az enyém :)
motorozhatunk :)
még megtekinthető a yamahanal :)
talán jövőhéten
Utána már elfogy az erő...
Egy 125ccm motorral nem fogsz autósokat gyalázni :)
Mellesleg mindig van erősebb, gyorsabb, stb, múltkor a Zafiránkkal mentem (1,8 140LE) a 47esen, beállt keménykedni valami viszonylag kis motorú dízel bömmcsi, és hiába nyomtam 200ig, még így is elment...