Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én asszem április 28-án foglaltam le Viszonylag hamar megjött.Múlthét kedden jött meg a szalonba pénteken elhozhattam
39? nekem 33,000ezer volt.aláírattam de töketlenkednek vagy nem tudom mi van de am, yamaha city, a westend mellett van szinte.kivan rakva a kirakatba a gépem
Z3 szerződést amikor köttetsz velük, 39 ezerért forgalomba helyezik legalabbis a Debreceni Yamahanal igy muködik ( rendszámostolmeg vizsgáztatástol mindenestől ) ezek utan mar mas kersem lenne tuti van motorod?

Laza, a kék példány az enyém :)
motorozhatunk :)
még megtekinthető a yamahanal :)
én meg márciusban rendeltem meg
én április 2-án rendeltem a debreceni yamahától és május 20-án hozhattam el.... viszonylag hamar mert június elejére ígérték.....
én április 2-án rendeltem a debreceni yamahától és május 20-án hozhattam el.... viszonylag hamar mert június elejére ígérték.....
első és uccsó motor amit náluk veszek.Ne haragudj már mindenki megkapta,és egy időben sőőőt volt aki késöbb rendelte.
én benne vagyok ez amúgy már tényleg nevetséges hogy nincs rendszámod....
jövőre mi is gurulhatnánk ahogy most állnak a dolgok addigra talán méltoztatnak elintézni a motorom tiszta röhely.
ha meglesz majd gurulhatunk egyet ha gondolod.... 630km!4
Én leszek tulaj :)
talán jövőhéten
jah :) amúgy gyári órám ki is van kötve a faszba, egy jó kis cateye velo8 van rajta:) mindenkinek ajánlom analóg óra helyett!
ha télleg ennyi, akkor tényleg grat :)) De mondjuk te kb. feleakkora vagy súlyban meg méretben mint én ;)
6,8 s
mi jocival gps-szel mértük, és nekem is max ilyen 7 körül volt.. persze ez nem a motor hibája, az beztos tudna többet.
313 km-nél járok...ma nem tudtam sokat menni...sajna vannak kötelezettségeim és ma csak kb 75 km-t tudtam menni...amúgy nagyon jó a motor de nem akarom fényezni...én nem bántam meg (egyenlőre).Remélem így is marad...
A tiédből is ugyanúgy elfogy... Az más kérdés hogy te még hiszel benne hogy ott még van erő. Régen még én is hittem benn...
de ha mégis fennvagy 6,5 alatt 100on GPSel bemérve, akkor minden tiszteletem :)))))))
ugyan mérd már le hogy mit gyorsulsz 100ra az RSel. Nem hiszem hogy 8 alatt lennél, és ez nem téged minősít!
azért ami 100ra már fent van 6,5 meg 7 alatt az már nem szar kocsi!
hát a tiedben lehet, ugyh csak a magad nevében beszélj
Hát igen, a 125ccm nem az a tipikus autógyalázó köbcenti.
Tudom nekem is 125-ösöm van azért is írtam a vitéznek hogy csak ésszel szívasson autókat. A mi motorjainkal (rs, mito) már egy-két kocsit meglehet fogni de azokat is leginkább csak 120-130-ig.
Utána már elfogy az erő...
a 3x lovas RS125ömmel is szanaszét szopatnak az autósok 120 felett ha akarnak :) Egyedül az ilyen kisautókkal tudom tartani az iramot 120-130 felett, az RS vége jelenleg 160kmh és ezt még sajna elég sok autó lelépi.
Egy 125ccm motorral nem fogsz autósokat gyalázni :)

Mellesleg mindig van erősebb, gyorsabb, stb, múltkor a Zafiránkkal mentem (1,8 140LE) a 47esen, beállt keménykedni valami viszonylag kis motorú dízel bömmcsi, és hiába nyomtam 200ig, még így is elment...
X KAKI LOL