Mondom eddig nekem is csak az a két Crossos nem intett,mondjuk azok együtt voltak
De mindenki más legyen bármilyen mocija.
Mondjuk a Robogósok meg a Simsonosok se szoktak de ugyebár egy öreg nénitől nem is várom el
nekem köszönnek sportgéppel chopperel túramotorral csak egykét kisgyerek nemszokott 50es meg 125 ös géppel a többiek köszönnek legyen az busa zx12 vagy 1000es gixxer
Úgy vannak vele biztos hogy az új mocisok a májerek és kalimpálj csak nekik.
Nekem eddig csak két Crossos nem intett vissza,de nagy gépesek meg csopperesek mindig intenek.
és akkor mivan? egyébként ma elöször karcolt a lábtartóm a plus parkolóba én nemvagyok valami pályamneő pedig nagyon szivesen járnék pályázni de nagyon sok pénz azt inkább beletankolom és elmotorozom utcán
elég paraszt volt ma velünk egy kék r125 tulaj Labikával integetünk (ott állunk az út mellett) az meg oda se néz megy tovább... ezt eljátszotta kétszer
De mindenki más legyen bármilyen mocija.
Mondjuk a Robogósok meg a Simsonosok se szoktak de ugyebár egy öreg nénitől nem is várom el
tudod tombolnak a lovak
Nekem eddig csak két Crossos nem intett vissza,de nagy gépesek meg csopperesek mindig intenek.
Én meg ma elengedtem kocsival egy Yamahát és intett,pedig ő is körbemotorzna simán mert nagy gép volt.
Nekem enduro 8 van, bár én rendeltetésszerűen használom