Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondom az ajtó mellett ál:)az van az adatlapomon is gyönyörű a hangja
hazudsz az nem lehet a tiéd
na.első mai forumos megnyilvánulásom amin legalább szívből nevet vki
vicces vagy de tényleg
tévedsz az én motoromat láttad ott van az ajtó mellett.Bukógomba+tankpad+karbon betét
yamaha citybe láttam olyan motort mint a tiéd egész pofás kis gépek
csak azé mondtam hogy nem kéne általánosítani
Mondom eddig nekem is csak az a két Crossos nem intett,mondjuk azok együtt voltak
De mindenki más legyen bármilyen mocija.
Mondjuk a Robogósok meg a Simsonosok se szoktak de ugyebár egy öreg nénitől nem is várom el
nekem köszönnek sportgéppel chopperel túramotorral csak egykét kisgyerek nemszokott 50es meg 125 ös géppel a többiek köszönnek legyen az busa zx12 vagy 1000es gixxer
pontosan :)
tudod tombolnak a lovak
Úgy vannak vele biztos hogy az új mocisok a májerek és kalimpálj csak nekik.
Nekem eddig csak két Crossos nem intett vissza,de nagy gépesek meg csopperesek mindig intenek.
Attól még integethetne.
Én meg ma elengedtem kocsival egy Yamahát és intett,pedig ő is körbemotorzna simán mert nagy gép volt.
és akkor mivan? egyébként ma elöször karcolt a lábtartóm a plus parkolóba én nemvagyok valami pályamneő pedig nagyon szivesen járnék pályázni de nagyon sok pénz azt inkább beletankolom és elmotorozom utcán
na és most arra válaszolj h ez hogy jön ide?
sok cbr(125)-s arc félkézzel és bekötöt szemmel körbe motorozna téged a 30pacis méneseddel együtt akárhol
nemhiszem, szerintem csak munkábajárásra használják a motort meg aztse tudják miért integet nekik mindenki
ők motorosoknak számítanak?
hehe én meg a cbr 125 tulajokkal jártam már így hát elég sok bunkó van köztük
elég paraszt volt ma velünk egy kék r125 tulaj Labikával integetünk (ott állunk az út mellett) az meg oda se néz megy tovább... ezt eljátszotta kétszer
velo 8 mit tud?
Nekem enduro 8 van, bár én rendeltetésszerűen használom
Kíváncsi leszek tényleg jön e a 250es változat ősszel vagy jövőre.
nekem is ezt csinálja ha előttem szarakodik a kocsi...
hát ilyen 3ezer alatt nem csoda, nem erre vannak kitalálva :)