Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

alacsony fordulat mellesleg az aprilia-knak szokása, ha beállsz alul 1 tartományra, rángat, mintha kihagyna a gyujtás!
mibaja? vagy miért csinál ilyeneket?
nekem 50nél dadog meg rángat a motor halál komolyan
ja persze hát belterületen nemis azt énis elítélem aki városban száguldozik...
Persze azért azt is vegyük figyelembe, hogy egy 160+ lóerős motorral elég nehéz tényleg határokon belül menni, de muszály.....városon kívül amit akar...de belül nem szabad!
én tegnap is a 40es táblánál 130 felett mentem ejjnyebejjnye én a polgárőrnek szoktam inetegtni amikor mutogat ha ő megteheti akkor énis
http://www.eagleparts.de/

na ezt nézzétek meg!

http://www.youtube.com/watch?v...

ezekre tud valaki hasznosat? ( mert tennék )
"kik egykerekezve rendszámnélkül integettek" egészségére
héten nekem is volt h menekülni kellett mert nem úgy jöttek össze a dolgok de aztán nem lett semmi para szerencsére :D
Laza, összehozzuk a talit :) de már említettem a csuszást :)
nemhiszem hogy ők miatt van ez a szigorítás. ellenük szembe úgyse érnek el sokat továbbra sem. vicc az egész, itt is bazz elterül egyedül! a rendőrnő a civil sevroléj lacsetti hátsó ülésén a trafi mögött és néz a bamba fejével olyan jókat röhögünk sokszor rajta váá:D
jaja, pedig én is kb minden táblát megszegtem márXD és most nem büszkélkedek, de télleg, meg sokszor olyan helyekre raknak ki 30-ast h fejberugnám azt aki kitalálta, hát nézzen már körül h milyen kihalt hely és miafasznak a 30? de sajna igy van legtöbben a nagyon állatok miatt szivunk, de ez ugyis mindig igy van az életben
az nem olyan sok.... hidd el megéri lejonni oda jó az út a panoráma pedig gyönyörű forgalom szinte nincs is ma is voltam arra....
Valaki nem tudja, ha lehet-e kapni vagy tenni Angel vagy Devil Eyes t az R125 re?
( Speciel ennyivel extrásznám fel a Xenon meg a Radardetector+Blinder mellett )
igaz ez marha nagy gciség a yard részéről,de a többi gyökérnek köszönhetjük.akik egykerekezve rendszámnélkül integettek a trafisoknak.és most kollektívan rábasztunk.meg az autósok is.
Elnézést kérek, de lehet egy ilyen motorral lassan menni?
Amúgy meg nem a lassan vagy gyorsan menésről van szó, hanem hogy, kinek mennyire fogja bírni a pénztárcája!
30 tol indul a legkisebb bünti, 50esnél 61el bemenni már gáz .. ne beszéljek egy 30 as táblánál mondjuk 45 el.. (ami nem lehetetlen)
de már azon jár az agyad hogy hajts gyorsan ?
Yamaha JOG Sports Edition :)
de már rég volt, tizenévesen
azért kezdem a kis 125 össel, ami szerintem Gyönyörű!
milyen motorod volt ez elött a gép elött?
Panoráma tőlem kicsit messzi van GPS szerint 14.2 Km-re:) teljesen ellentétes irányba vagyok hozzád.
Amúgy meg Laza persze hogy összehozhatjuk a talit :)
Mondjuk én most érdeklődtem a www.martincaraudio.hu nál egy blinderért .. mostanság inkább lézerrel mérnek (Debrecenbe pláne)
Úgyhogy már előre gondolok a védekezésre is :)
A motorhoz a Target LT 400 lézerblokkolót ajánlották, ami kitesz 3 Lézer Blindert es persze önállóan 8 másodperc után kikapcsol és be tudnak mérni, vagyis nem akadályozod a mérést :)
Laza, ajánlom neked is. hasznos kütyü.
998e a mocc 36 forg. helyezés így van
szín kék?nekem szinkodot írtak rá...sxf vagy mi.(fekete)még nem volt midnight black-nek elkeresztelve
láttam mikor elhoztam az enyémet... szép grat hozzá majd írj fórumra ha megjött össze hozunk egy talit.... panoráma utat ismered?
Elnézést kérek, elnéztem.
Típus: Yamaha YZF-R125
Szín: Kék
Bruttó vételár: 998.000.-Ft + 36.000.-Ft forgalomba helyezés
Így áll a szerződésben.
Talán laza meg tudja erősíteni.
2008.04.09-én kötöttem velük a szerződést, május közepe/végére ígértek a motort. De mivel többek közt az A jogsim is útba volt ezért csúsztattam kicsit a motor hozatalát.
Nekem 25 volt Adtak kedvezményt