Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagy manchester drukker vagyok onnan jött a név. Aki vágja a dolgot tudni fogja ki a baba arcu.
Btw 2 literes mondeom van
és most milyen kocsid van? már bocs hogy ilyen kíváncsi vagyok
hallod babyface, múltkor néztem a képeid (már amikor volt :) ), mert a neved alapján fullon azt hittem hogy lány vagy :) Nem baszogatásból csak én a "babaarc"ból arra következtettem :D
Sajna kocsi marad, nem szeretnek a lányok kuporogni az ember mögött!:) De ha lesz lé persze lesz motor is. Amugy 180as runnerem volt.
most nincsen motorod igaz? mert adatlapodon azvan hogy jelenleg 4 keréken... ezelőtt mivolt? vagy lesz még valami kétkerekű?
Nem akartam beszólni csak feltűnt amit mondtál és ezután néztem meg az adatlapod. De ha nem oltottad a kicsiket és én értettem félre akkor sry és peace.
Ui: Ha én lennék a képen nem itt irogatnék:)
amúgy adatlapodon gondolom nemtevagy a képen vagy igen?
nem lenéző szöveg volt az énsem vagyok idösebb csak ugymondtam hogy azok olyanok lehetnek akik most kaptak jogsit meg valami kisebb moccot 50est vagy 125öst
"csak egykét kisgyerek nemszokott 50es meg 125 ös géppel" Olyan lenézőnek tűnt! De ha nem így van sry
ez most hogyjön ide hogy mennyi vagyok? vagymost mivan?
nem 16 vagy?
TZR megvan még?
na majd 1szer összehozunk vhol egy r125 találkozót
én múlt7 kedd óta 750km-t csavartam bele, hétvégén 1000-es szervíz ha minden jól megy.....
ma lett kész hnap nem tudom sajnos,de csütörtökön ha minden igaz hozom
50-es de mivel le van áttételezve herélve stb pörög mint az állat és megeszik 5 litert
na Z3 mikor hozhatod már el, meddig szopatnak még?
március 31.én hajtottam meg utoljára a gépet azóta nem motoroztam kivéve vizsgán.meg mikor bevittem a gépet
meglátjuk nem 50es az rsed?
4t-nek nem lesz baja...
meg nem hiszem h 1 hónap után nem érzed a motort..
ha nekem 2-3 litert fogyasztana az rs kimennék a világból is
julius?hát lehet hogy akkor még csak fényképezni megyek ki de kiugrom
hát benne vagyok
Júliusba úgyis megyek kakucsra meg kecskemétre majd megbeszéljük az időpontot aztán meglátjuk ki fizet
hallod elég ha meghívsz egy colára.télleg
nah cbr+rs ha a cbr nyer leszoplak kajakra
najó.az első