Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez így nagyon üres
nah, khm ha már gp style
annyira nem jön be majd megnézem Madiét milyen mert igért képeket UGYE MADI...
Nah ezt jól megírtam
Én találtam 1-2jó rendszámtáb latartót rá
dögösebb lenne de különösképpen nem zavar legkevésbé érdekel hogy nézz ki a rendszámtábla tartom mikor ilyen kva jól motorozható
de azt bevallod hogy nélküle dögösebb lenne?
hülyén hangzik de nekem tetszik max egy r6r-re va konzolt kap...de még gondolkozom rajta
rendszámtáblával akarsz vmit kezdeni vagy jó ez így?
azaz
TUNING style

Ma voltam a szegedi yamaha szalonba... Gyerekek, élőbe még szebb mint gondoltam! Grat mindekinek akinek ilyen van és ilyenje lehet!
először is köszönöm a gratulációka Másodszor ez a motor gyerekek ma voltam egykét körforgalomban,meg este jöttem haza (tegnap is de ma késöbb ) és hát a lámpája az hihetetlen erő sztem van benne bőven ahoz képest hogy max 6ig foroghat meg pláne és kanyarban hát eszméletlen.csúcs mondjuk még a gumim oldala csúszik az az izé rajta van még...de ki-be b%szott jó méltón viseli a YAMAHA nevet
Grat Z3 .gif" align="absmiddle"> szép a talicska

nekem mikro lesz már iylen

Vegyétek már mega TZR-t
grat a motorodhoz ,naggyon szép...és mindenkinek grat akinek sekerült beszereznie egy ien szép gépet sok balesetmentes kilómétert nektek!és mindenki másnak is.
nekem azt mondta a szerelő ma hogy amíg nem lesz meg a szervíz ne nagyon menjek 6-nál tovább.....
az egyik szerelő.nem azt mondta hogy 8000ig huzassam,hanme hogyha egyszer kétszer kihuzatom,nem lesz baja.de még nem huzattam ki nem is nagyon fogom max a vége felé de akkor is csak 7-8ig max
yamahában mondták? mármint a 8000-t?
1000ig 5-6ezer."néha huzasd meg nyugodtan olyan 8-ig ,tetszeni fog és semmibaja nem lesz tőle"
mit mondtak a bejáratásra? meddig pörgetheted te hogy közlekedsz vele....
ja jólvan tudom már....
van az a kapcsoló:)tompított-refi.kapcsolgasd gyorsan
Szent SZőrszál!
De csini az állat, ide a felit
milyen sziréna