Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet én tudom rosszul de minden mocimat igy járattam be hogy az elején meghúzattam csutkára hogy a dugattyúgyűrűk beálljanak a helyükre és ott kopjon össze a hengerrel.Utánna bekell tartani a gyári előírást nagyjából. Még nem volt semmi bajom azilyenfajta járatásbol néhány versenyző is aztmondja hogy az elején oda kell csapni eggyet neki és erősebb lessza moci.De ez mind az én hallomásom.Mindenki járassa a saját szája íze szerint a mociját. Ja és természetesen a 127 autópályán történt közúton senki ne próbálja mert szabálytalan .
sajnos pénteken még nem fogom tudni megnézni mert 1600km-ig csak 7000-ig szabad majd pörgetni talán 8000-ig nem tudom pontosan..... de jövő hét vége felé meglesz az 1600 majd akkor megnézem.... be akarom rendesen járatni.... nagyon vigyázok az én kicsikémre imádom
160-170 között mind megy szerintem.. 93kilóm alatt egyszer vitte 172 körül.. óra szerint..az meg nemtom mennyit csal
Az is jó persze!Nem mondtam h rossz!
De itt nálunk a yamahánál még februárba olyanokat kamuztak h 150ig ki lehet pörgetni...Meg 2kapja fel magát!És ezt a főnök mondta...
sztem a 127 is nagyon szép tőle
Én szerintem mehetne 135körül. Pl az én súlyom alatt(67kg)
Nem tudom h mennyit mehet.Csak tippelek h 130 felett.DE NEM ÉRTEK HOZZÁ!
bejáratva mennyi lesz a vége? többre gondolsz?
óra szerint
Menyit megy végre a HYO?
Am kár h egy picivel nem erősebb a yzf...
Ilyet akarnék....Mindegyikőtöket irigylem!
Azé kiváncsi leszek bejáratva mennyi lesz a vége!
szakadékba hátszéllel óra szerint
az en tzremnek 120 a vege
remélem nem Te voltál az elkövető!
Jóvan, 4t, nagy baja nem lesz, örök életre van tervezve, de azért mégis, a járatás nem hülyeség :)
Az kell neki járatósan. Legalább ne írtad volna oda a 30km-t.
75kg os vezetővel 127volt a vége ja a mociban még csak 30km volt
nincs semmi baj a Hyoval, koreai igaz, de abból a legjobb. Én bátran vennék.
pénteken nézd már meg mennyit megy a gép
nagyon kíváncsi vagyok..de szerintem nem csak én
meg
Szép szép... de legjob a sárga NSR
Egyébként ez a gép (sztem ), egyszerűen nem egy kategória a CBR-el.
akkor is a kék a szebb nah jó a fehér se kutya
látnád az enyémet (egy fehér-piros) szerintem így a legszebb.... pénteken 1000-es szervíz...
Érdekes,például amcsiban elismerik a Hyo-t..Ugye nem kell bemutatni amérikát?! Ami szar,az ott nem nagyon marad életben.. Úgyhogy ezt a koreai,nem elismert,gagyi szöveget akkor mondd,h van róla tapasztalatod.. Mondjuk én is majdnem így voltam vele először,de szerencsére megvettem,s abszolút nem bántam meg..Sőt..most se vennék mást..
A radnóti úttol kb 1 km-re vagy 2...motorral max 1 perc
Most látom te is győri vagy és még tudnák együtt motorozni is...majd összehozhatunk valamit...csak elöbb bejáratom
Tényleg? Szép igen a motor grat! Merre laksz egyébként? Egyszer szivesen megnézném közelről ..

üdv: én