Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hihetetlen jó gép a reflektortól meg a lámpától odaáig voltam és a sziréna mód hát az hatalmas
én már 980-nál majdnem.... imádommm
köszi már 98kmnél járok
na grat hozzá.....
. YAMAHA hú gyerekek leírhatatlan.
http://www.youtube.com/watch?v...
és ki lett a győztes?
na b@sszameg csak csütörtökre adtak időpontot 1000-res szervízre.... pedig már most 975 van benne....
úgy látom Z3 még ma sincs mocc....
de szép az a FüZéR
ezt jómegaszontad
ÜDV:Egyik haveromak ijen gépe van és 800-Kilométernél lekoppolta és 125-öt most a vége!
asszem ma rekordot döntöttem.... 1tankkal 470 km-t mentem.... nem semmi.... jó mondjuk még nem pörgetem de akkor is...
azért útban a benzinkút felé fel voltam készülve hogy tolni kell de végül csak kibírta...
Valaki támogassa már a szegényeket :D és vegye meg aTZRt
h tudjuk rendelni az R1-25öt
Mások az illesztések, kúposabb dugó...
Maga az elgondolás nem lenne rossz (4 ütemnél!), csak az a baj, hogy a blokkban a többi alkatrész (főtengelycsapágyak pl) lehet nem örül annyira a dolognak. Illetve tudtommal pont azért kell járatni, hogy mindenhol szépen összekopjanak a dolgok.
Én azt mondom, a 4ütemnek nagy baja nem lesz az ilyen bejáratástól, a 2t az teljesen más, ott már kurvára kell figyelni erre! De ez a veszély Titeket nem fenyeget :)
ingyé
hidd el nem fogsz benne csalódni... bukógomba mennyibe volt
de ha nincs összekopva... addig nem megy úgy....
pl nekem a TZR 800kmel még csak 82őt ment végre...
1100kmel meg 105öt :D

Szóval versenygépeknél ez hoygvan? eztnemértem.. ha nincs összekopva nemlesz oylan teljesítménye vagy igen?
a gép kész szüleim csak akkor engedik elhozni ha kijött a jogsi szal vagy hnap vagy pénteken...hétfőbe bele se merek gondolni
de 1általán mikor pörgetheted végre?
én se merem majd pörgetni mármint érted
azért én jobban bízok a szakik hozzáértésében.... már nehogy megsértődjetek nem sértésnek szánom... amúgy is most 6000-ig pörgetem max. így 77km/h a vége... szerintem ez városban több mint elég és így is simán tartom a gyorsabb tempójú utak ritmusát...
És íme!
Olvassátok át.
Igaza van Tomcat-nek itt a fórumon is van egy topik ami erről szól hogyha így járatja erősebb lesz és asszem kutatásokkal bizonyították.
autópálya is közút...
Amúgy szakik nem viccből találták ki ezt a járatás dolgot, és nem viccből mondják azt hogy ne húzd neki az elején, újonnan még nincsenek összekopva az alkatrésztek, azért nem szabad neki húzni hogy összejáratódhassanak... szóval hát te tudod, versenymocikkal más a helyzet... azokat nem járatják olyan sokáig... de nem is mennek olyan sokat...
Tomi!forumról ismerlek téged is meg a kis madi-t is és egy percig sem feltételeztem hogy gyorsan hajtott vmelyikőtök