asszem ma rekordot döntöttem.... 1tankkal 470 km-t mentem.... nem semmi.... jó mondjuk még nem pörgetem de akkor is...
azért útban a benzinkút felé fel voltam készülve hogy tolni kell de végül csak kibírta...
Maga az elgondolás nem lenne rossz (4 ütemnél!), csak az a baj, hogy a blokkban a többi alkatrész (főtengelycsapágyak pl) lehet nem örül annyira a dolognak. Illetve tudtommal pont azért kell járatni, hogy mindenhol szépen összekopjanak a dolgok.
Én azt mondom, a 4ütemnek nagy baja nem lesz az ilyen bejáratástól, a 2t az teljesen más, ott már kurvára kell figyelni erre! De ez a veszély Titeket nem fenyeget :)
azért én jobban bízok a szakik hozzáértésében.... már nehogy megsértődjetek nem sértésnek szánom... amúgy is most 6000-ig pörgetem max. így 77km/h a vége... szerintem ez városban több mint elég és így is simán tartom a gyorsabb tempójú utak ritmusát...
autópálya is közút...
Amúgy szakik nem viccből találták ki ezt a járatás dolgot, és nem viccből mondják azt hogy ne húzd neki az elején, újonnan még nincsenek összekopva az alkatrésztek, azért nem szabad neki húzni hogy összejáratódhassanak... szóval hát te tudod, versenymocikkal más a helyzet... azokat nem járatják olyan sokáig... de nem is mennek olyan sokat...
és ki lett a győztes?
úgy látom Z3 még ma sincs mocc....
azért útban a benzinkút felé fel voltam készülve hogy tolni kell de végül csak kibírta...
h tudjuk rendelni az R1-25öt
Én azt mondom, a 4ütemnek nagy baja nem lesz az ilyen bejáratástól, a 2t az teljesen más, ott már kurvára kell figyelni erre! De ez a veszély Titeket nem fenyeget :)
pl nekem a TZR 800kmel még csak 82őt ment végre...
1100kmel meg 105öt :D
Szóval versenygépeknél ez hoygvan? eztnemértem.. ha nincs összekopva nemlesz oylan teljesítménye vagy igen?
Olvassátok át.
Amúgy szakik nem viccből találták ki ezt a járatás dolgot, és nem viccből mondják azt hogy ne húzd neki az elején, újonnan még nincsenek összekopva az alkatrésztek, azért nem szabad neki húzni hogy összejáratódhassanak... szóval hát te tudod, versenymocikkal más a helyzet... azokat nem járatják olyan sokáig... de nem is mennek olyan sokat...