Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem van cordura, bőr, és protektoring is, de elhihetitek minden meleg nyáron.. tavaly is sort póló tornacsuka volt a recept a kánikulára. sosem halunk meg. különben is.. itt mondta régebben egy arc egy cbr1000 top peedes vidinél, hogy még az mz-n a 80akhoz volt értelme, de 280nál úgyis kifordul a beled a szádon ha úgy alakul bármi is van rajtad.
futárkodtál volna mint én, a 40fokban a belvárosban.. elhiheted nem azé a nagy pénzér nem full ruhában meg sisakban nyomják a fiúk.. miko má kezdtem unni a banánt hamar lekerült a kabát, sisak fejrenyomva csak, és max egy lenge krosszkesztyű..
teganp nem te voltal szlovakiaban?
Köszönöm mindenkinek!Most happy van! "Már" 142 km van benne Lesz az több is
persze h az:) nekem nincs másom jelenleg, sima cipő, farmer meg ami akad,l maximum ésszel megyek még, ha megyünk terepre akkor meg erösebb ruházat és kész... nyáron remélem lesz pénzem egy páncélingre meg csizmára, de ennyi, esetleg egy térdvédö bonuszba
talán 1 fokkal jobb az airventes cordurám,mondjuk nem vok benne biztos,a 25 fok már sok ebben is,bár nem városban jól szellőzik.jah és szerencsére fekete
azért akik kiakadnak autosok azon h lámpánál előregurulunk beleraknám egy ilyenbe aztán kiváncsi vok neki meddig tartana mire megfőne a zacsi
ON:yzfyzfyzf :)
természetesen az is jó kompromisszum! Én azt mondom, inkább hálós protektorruha mint a semmi! SŐT!
csak sajna nekem nincs ilyen hálós ruhám, és kénytelen vagyok bőrbe kényszerülni :) Sajna a szó szoros értelmében nekem már rég nincs motorosszezon, 25 fok felett a bőrben én már rohadtok, de hát evvan :)
Azt mondják a nagymotorosok, folyamatosan 150 felett nincs meleged a bőrben sem, én folyamatosan max 130al tudok menni az RSel, de még ott is rohadás van ;)
egyetértek!Én is börbe nyomom nyáron is.
azért meggondolandó így nyáron az a protektorruházat ami különben csak hálo(+proti ahol kell)
remélem ez valami rocc vicc.

én meg 40 fokban is bőrdzseki bőrnadrág gerincvédő sisak kesztyű csizma. Mert van eszem :)
sztem alsogatyában fog motorozni :) én is abba mentem tegnap offroadolniXD
szép a vas, meg grat hozzá, de azért remélem nem ez a motorosruhád!

egyébként csak ámulok rajtatok, én az első nap vagy 300at beleraktam az RSbe, pedig azzal még 50 fölé se nagyon lehetett menni az elején :D
még még még képeket lécc
Anyáááás de kiba**ott jól néz ki
bahhh szóval eldőlt... nekem is kék lesz
de csak a TZR eladása után
az .
Jaa ami a katapult ülés és tengeralattjáró üzemmód gomb alatt van? Azt tudooom!
denevér szárnyakat?dehogy szedem behajtható...ezért lett fekete a gép és nem sárga!sárgán hülyén mutatott volna a fekete szárny.Ezen észre se venni.Csak megnyomom a turbó gomb melletti gombot a nitro adagolló mellett és nyilnak is a szárnyak...
Okés meglesz, megyek is lenyalom a pókhálót...okés benne vagyok, és nem foglak otthagyni, mert nem tudlak majd te meg szedd le a denevér szárnyakat róla, csak estére rakd vissza! Nyárra benne vok énis! Majd suli végén megbeszéljük a részleteket!
ha meglesz a gép meg be lesz járatva (azé nagyon ne hagyj ott ) akkor összefuthatunk nyáron mondjuk már nyár van de pokhálótalanítsd a géped elötte
Akkor hívd fel őket sutyiban, hogy mondják azt! ...Én hétfőn kapom meg a jogsim! 1szer összehozhatnánk 1 talit!
Batmennél még a szerv is nagyobb hatalmú szal hétfőn kap olyan izét a hátuljára tudod azt a hogyis hívjákot (rendszám) aztán szerdára ha kiküldik a jogsit akkor elmegyünk érte , jogsi nélkül anyum nem engedi de ha azt mondják hogy vigyük a francba különben kidobják akkor kénytelen leszek
Batman! Hazavitted már a kisereggyet?
persze...suliba meg kimenne?meg kimentené meg a világot?meg facsarná a hey-honak az almalevet?gondolkozzá már
Mehetünk
Én tegnap délután hoztam el mert kirándulni voltam és csak utána motorozhattam...max speed 65 km/h...1000km 2 nap alatt?Lehetséges de nem kicsit fájna mindened...De nem vagy puhány már amennyire ismerlek