Jah és így hogy csak 5ezerig pörgetem 6.-ba 65-t megy pontosan...egyenlőre városba pont elég...így hogy bejáratós is viszonylag jól megy...és ez hülyeség hogy nehéz előzni vele (persze nem egy 100-110el haladó kocsit)...még 5 ezres fordulat alatt is simán...Én bevallom elötte 125-ös kétüteműt akartam mert féltem hogy kevés lesz a 15 lóerő...egyenlőre bőven elég...és nem megy olyan rosszul ahogy gondoltam...nyomatékos is...nem kell visszapakolni olyan sokat...5-be simán elmegy még ha elég lassan is megyek nem rángat...Amúgy győr környékén lesz valaki más is tulaj?vagy akár valaki győr környéki aki motorozni akar?
Én tegnap hozhattam el.Nagyon szép a motor és tényleg könnyű kezelni.Nem sokat mentem még vele. (90km).Az első benyomás nagyon jó volt.Az első motoros előre intett....(elötte ezt nem tapasztaltam mert csak robogóm volt).Akkor volt egy banditos csávó annak először fel se tűnt a motor de utána láttam a visszapillantóban hogy nagyon lesett mi lehet ez...De a legjobb...ment elöttem egy porsche cabrio,fiatal gyerek ült benne...mögötte elkezdtem túráztatni és belenézett a visszapillantóba és ő is elkezdte túráztatni és elkente neki...azthitte versenyezni fogok vele Egyébként én 200 km-ig csak 5ezerig pörgetem....200-500km-ig 6-7 ezer...500-1000 lehet pörgetni tovább de nem max gázon és nem a pirosig...aztán 1000 km-es első szervíz...utána had szóljon...
grat a mocchoz zolie91... én kedden hoztam el... fogyasztás hát 420 km-t mentem egy tankkal....de én még nagyon kímélem.... pontosan 500km van benne most....
Helllló!
Ma végre énis elhozhatttam a gépet =))
Kék-fehér szinű, nagyon szép, nagyon jóó :P
Ez az első motorom, ezelőtt Honda CG-vel vizsgáztam..kicsit féltem hogy ezt mennyivel nehezebb lesz kezelni, és NEM! Nagyon jól viselkedik úgy kanyarokban, ahogy egyenesekben :P Jó egyenlőre azért nem súrolom a térdemmel az aszfaltot a kanyarokba, dehát majd idővel eljön az is... :P
Nekem a bejáratásra aszondták, hogy lényeg hogy piros fordulatszámon véletlenül sem, és 80-100 közt legyen a max az első 1000kmen. Hát nemtudom, én azért nem hajtottam szét, énis tartom a max 6ezres fordulatot egyenlőre, 80at egész simán mentem vele igy. Km-ekben én még csak 53nál tartok, de holnap teszek bele még remélhetőleg jó sokat :)
Meg majd teszek fel képeket is, bár nemhiszem hogy ez titeket különösebben érdekelne, láthattatok már elég R125 képet, dehát nembaj :P
na jó motorozáást és jó időőt mindenkinek ;)
nekem több esélyes leghosszabb van, volt lillafüred innen pestről, de ott kergetőztünk még a hegyen is, na az tuti nem volt rövid(begipszelt kézzel, kézközépcsonttöréssel, egy sportmotoron.. ), meg volt még egy durva balatonkerülős is, azt is pestről, főutakon, az se lehetett kevés. de a legemlékezetesebb mikor a dunai vízlépcsőhöz mentünk, és visszafleé öcsivel előbb elindultunk, akkor onnan pestig amit bírtak a 250esek-alapon jöttünk.. úú, az nem volt szar.. 170 alá nem nagyon mentünk.
hát nem sokat ! épphogy beértem a városba megint elkezdett esni ezért viissza kellett fordulnom... ja és még valami a fékei olyan szinten fognak hogy.... esős aszfalton kanyarodás közben lassítottam a hátsófékkel és hát mit nemondjak éppen összetudtam szedni a hátulját
szóval újdonsült r125 tulajok a fékkel csak óvatosan!
Reggel 9-től este 7-ig mászkáltam bent a városba(ja de persze suliból is lógtunk ) meg van itt a házunktól nem messze egy autópálya minőségü 25km-s mellékút azt oda vissza párszor megtettem ! amúgy már ma is mentem 60-at! és ki tudja mennyit fogok még
csáó! na ma sikerült csinálnom egy rövid videót bár nem a legjobb minőségü , de azért nézzétek meg! amúgy a gép olyan mint az álom egy suzuki swift-es megpróbált ma erősködni de nagyon odavertem neki úgy hogy 6000-nél nem forgatom tovább még véletlenül se! raktam ma bele 225km-t így összesen 280 van benne na kb ennyi. http://www.sportmotor.hu/motor...
mennyit fogyaszt a yamaha?
pedig énsi oylat akarok
Ma végre énis elhozhatttam a gépet =))
Kék-fehér szinű, nagyon szép, nagyon jóó :P
Ez az első motorom, ezelőtt Honda CG-vel vizsgáztam..kicsit féltem hogy ezt mennyivel nehezebb lesz kezelni, és NEM! Nagyon jól viselkedik úgy kanyarokban, ahogy egyenesekben :P Jó egyenlőre azért nem súrolom a térdemmel az aszfaltot a kanyarokba, dehát majd idővel eljön az is... :P
Nekem a bejáratásra aszondták, hogy lényeg hogy piros fordulatszámon véletlenül sem, és 80-100 közt legyen a max az első 1000kmen. Hát nemtudom, én azért nem hajtottam szét, énis tartom a max 6ezres fordulatot egyenlőre, 80at egész simán mentem vele igy. Km-ekben én még csak 53nál tartok, de holnap teszek bele még remélhetőleg jó sokat :)
Meg majd teszek fel képeket is, bár nemhiszem hogy ez titeket különösebben érdekelne, láthattatok már elég R125 képet, dehát nembaj :P
na jó motorozáást és jó időőt mindenkinek ;)
szóval újdonsült r125 tulajok a fékkel csak óvatosan!
http://www.sportmotor.hu/motor...