Uh ...hát bocs akkor Igazából RS-t akartam. De 2-t is elvittek előlünk illetve egy eladó meggondolta amgát. És egy ismerős mondta h van ez a mocc... Először még vonakodtam... De mondta fater h nézzük meg élőben és tegnap bementünk megnézni illetve kirakták az eladva cuccost rá. Jövő hét Péntekre lesz emg a rendszámozás meg a paírdolgok ha minden igaz :D Ilyenkor már olyan lassan telik az idő
Ma voltunk waroval motorkázni ,szentendre-visegrád-egom-göd-mindenki haza.Döntögetés részemről elmaradt,a szerpentin vizes volt a parkoló meg koszos,én meg fostam hogy így szezonnyitásként összezuzom a gépet
R 125 Találkozóban én is benne lennék, csak ne május elején, mert még nincs jogsim Guta üt meg, hogy motor a garázsban, tökéletes idő, és nem engednek ki, mert nincs jogsi
ne bassz fel azt akartuk mi is amúgy használd egézséggel még lehet kapni ilyen fajta mitot kereskedésből? mert azt tom hogy 2008-tól változott a kinézete és az nem tetszik
2006-os , tűzpiros , és 22km van benne :D Szóval szerintem nyugodtan lehet mondani ,hogy új csak nem a legújabb :D
Jövő hét Péntekre lesz lerendszámozva plusz a papírok egyébként Debrecenben a Franco KFT-nél van kiállítva. Csak már rajta van az eladva címke :D
Nekem is van r125-öm:P
innen volt valaki?
üdv
Én még új vagyok itt. 3 hete van meg a Yamaha R 125-ös piros.
Jövő hét Péntekre lesz lerendszámozva plusz a papírok egyébként Debrecenben a Franco KFT-nél van kiállítva. Csak már rajta van az eladva címke :D