Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogyhogy francia ?
lool két francia az udvaron gratula hozzá:)
Hello! Szép gép, grat hozzá! Látom a nevünk nem sokban tér el, és a motorunk se :D
Hello!

Nekem is van r125-öm:P
ma 14 fele a bucsai úton ment egy kék r125 nagyon hasalt:DDDD
innen volt valaki?
akkor amint nekem is lesz a mocimra rendszám kötelező lesz egy közös gurulás semmi kifogás meg ilyesmi
üdv
Uh ...hát bocs akkor Igazából RS-t akartam. De 2-t is elvittek előlünk illetve egy eladó meggondolta amgát. És egy ismerős mondta h van ez a mocc... Először még vonakodtam... De mondta fater h nézzük meg élőben és tegnap bementünk megnézni illetve kirakták az eladva cuccost rá. Jövő hét Péntekre lesz emg a rendszámozás meg a paírdolgok ha minden igaz :D Ilyenkor már olyan lassan telik az idő
Ma voltunk waroval motorkázni ,szentendre-visegrád-egom-göd-mindenki haza.Döntögetés részemről elmaradt,a szerpentin vizes volt a parkoló meg koszos,én meg fostam hogy így szezonnyitásként összezuzom a gépet
tuti lehet
R 125 Találkozóban én is benne lennék, csak ne május elején, mert még nincs jogsim Guta üt meg, hogy motor a garázsban, tökéletes idő, és nem engednek ki, mert nincs jogsi
Csá! Grat a motorhoz. Szép!
Grat a motorhoz! Széles utat! Tényleg jó lenne már egy R125 találkozó! De eléggé szét vagyunk szóródva még ebbe a kis országban is...
ne bassz fel azt akartuk mi is amúgy használd egézséggel még lehet kapni ilyen fajta mitot kereskedésből? mert azt tom hogy 2008-tól változott a kinézete és az nem tetszik
5-6an rs-el megyünk kecsora május 10-én gyertek ti is!
Grat neked is!Már érik egy R125 találkozó.Már lehetnénk egy páran...
Üdv!
Én még új vagyok itt. 3 hete van meg a Yamaha R 125-ös piros.
Az szép. Gratulálok hozzá! Szerintem senkit nem zavarna ha tennél fel képeket!
Köszi, látom te is R 125-öt fogsz venni. Gyarapodunk, gyarapodunk
Köszi szépen :) Ha hazajön rakok fel 1-2 képet ha nem köveztek meg érte
Gratulka hozzá:)
Szép motor!GRAT még1x hozzá
2006-os , tűzpiros , és 22km van benne :D Szóval szerintem nyugodtan lehet mondani ,hogy új csak nem a legújabb :D
Jövő hét Péntekre lesz lerendszámozva plusz a papírok egyébként Debrecenben a Franco KFT-nél van kiállítva. Csak már rajta van az eladva címke :D
én is pénteken hoztam el:)Sőt az autómat is pénteken vezettem előszőr...péntek 13.ánXD
szép
Helyes!