Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, csak rá kell ragasztani a felni peremére, de vannak olyan felnicsíkok, amikhez adnak un. applikátort, asszem így írják, az segít feltenni, gondolom a kis műanyag izé követi a felni ívét, és közben ráragasztja a felnicsíkot. De lehet kézzel is felrakni, de nekem eddig 5-ből 1-szer sikerült normálisan feltenni, és az rá egy hétre már levállt. Szóval inkább az applikátorost vedd, ha veszel.
Köszi. Nekem nagyon tetszik így ezüst felnivel, de úgy ahogy mondtad kinek mi tetszik .
Lehet hülye kérdés, de nem tudom : - a felnicsikot csak simán rákell ragasztani? Nem kell hozzá vmi spec. szerszám?
Hmmm nagyon szép, bár nekem ezzel az ezüst felnivel nem tetszik.. de izlések és .... am. a rendszámtartó nekem bejön. Én biztos nem fogom piszkálni
szerintem jó az ;)
Lesz az is. Tudom, te azzal üzletelsz:D
felnicsík is mehetne rá
Ez kész:D:D Még meglátjuk :) Lesz rajta bukógomba, tankpad, később egy nagyobb plexi is. Apám akart tetetni az utasülésre takaróidomot, hogy ne tudjak senkit vinni...nem mentem bele :D
sokkal szebb nélküle:D
Bár nekem tetszik az a rendszámtartó, ezért lehet, hogy megköveztek, de szerintem nem csúnya :)
persze:D
Köszi. A rendszámtartóba gondoltam, hogy belekötsz , majd akkor tudsz nekem segíteni csinálni egy normális rendszámtartót ami az RSeden is van?
fasza csak a rendszámtartót szedd le:D
Kicsit homályosak a képek, de majd itthon csinálok Róla normális képeket. Nem nagyon volt időm fényképezni, lekötött a motor
Na Ő az enyém :)
Persze , hogy érdekel
Én 172 cm magas vagyok , de leér a lábam.. szval megtudom tartani
Hajrá!
Hát én azért telitalpal nem, de nem is kell lábujjra állni. Hazaérek, teszek fel képet a motorról, márha valakit érdekel :)
Én 185-el telitalpal leérek
Amúgy nem tudom Te milyen magas vagy, de nekem azért nem ért úgy igazán le teli talpal a lábam a motorról (178 cm vagyok). Nembaj, legalább nem leszek nagy a motorhoz :D
Köszi.
Köszönöm Neked is!
Az jó. Hát sok balesetmentes kilométert a Kis R-hez :).
Igen, itt van a szomszédban Már tavaly megcsináltam... novemberben majd szét fagytam