Szerintem április vége, május eleje. Még csak a KRESZ van meg, rutinozni 24-én megyek. De a suliba azt mondták, hogy egy két hét alatt megvan a vezetős része a dolgoknak. Amúgy látom Lepsényben laksz. Múlt hétvégén pont arra jártam (Balatonfőkajár). Neked már megvan a jogsid?
Hello! Jövőhét pénteken hozhatjuk el a motort, addig tart a rendszámozás, szerintem. Amúgy én a YamahaCity-nél vettem, velem eddig normálisak voltak, de majd később meglátjuk. Üdv!
(rsgergo voltam, csak változott a nevem:) )
Két hét kb, de ez még tavaly nyáron volt. Azóta nem tudom mennyibe változott a munka... Mi minden fele szoktunk járni amerre látunk! De előre megszoktuk tervezni, ha gondolod vegyél fel msn-re.
Amúgy nemtudom ki szokott tőletek járni a YamahaCity-hez, de egy rakás szar! Én Harmatis vagyok csak most nem volt megfelelő időpont és muszály voltam a City-hez vinni... 26ezerre lett megbeszélve a végösszeg mire mentem a motorért valami oknál fogva 36-ot akartak bezsebelni aztán csodával határos módon visszaalkudtam 27-re. A Harmatinál 12ezer szokott lenni a szervíz, ha hozzászámolom a gyertyát meg a levegőszűrőt akkor is túlzás! Plusz minden alkatrész egy ezressel drágább mint a Harmatinál! Mellesleg bunkók....
Hmm, köszi örömmel! Merre szoktatok menni? ... Sajnos csak jövöhéten lesz meg a Kis R Valami miatt még nem kapta meg a rendszámot ... Neked mennyi idő volt a forgalombahelyezés?
Haggyad már nagy kamu az ember! Múltkor fent volt neki még egy kép Ducatiról amivel éppen pályáznak, aztán a két motornak a szín árnyalatai is mások voltak meg a felni színe is más volt mind két képen... Aztán ahogy olvasgattam osztja az összes embert sportmocin. Nagyon csíra... Ez az ember lehet kb 16 éves
Mi szél hozott az r125 fórumba?Talán a ducatit akarod lecserélni egy ilyen gépre? és ha az apuci vette volna?Bár mindenkinek megvehetnék...Utálom az irigy embereket...
A rögzítésről képet azt nem tudok felrakni, de annyi az egész hogy leveszed a hátsó ülést és ott vezeted el a két felső pántot... aztán visszarakod, annyival jobb, hogy nem tudják olyan könnyen leemelni róla mintha ülés fölött vezeted el.
Egy kérdés!
Jól láttam a YamahaCity honlapján, hogy 1.100.000Ft lett az R125 alapára? Én még a 998.000Ft-os alapáron vettem. Új R125 tulajok válaszoljatok!
(rsgergo voltam, csak változott a nevem:) )
Amúgy nemtudom ki szokott tőletek járni a YamahaCity-hez, de egy rakás szar! Én Harmatis vagyok csak most nem volt megfelelő időpont és muszály voltam a City-hez vinni... 26ezerre lett megbeszélve a végösszeg mire mentem a motorért valami oknál fogva 36-ot akartak bezsebelni aztán csodával határos módon visszaalkudtam 27-re. A Harmatinál 12ezer szokott lenni a szervíz, ha hozzászámolom a gyertyát meg a levegőszűrőt akkor is túlzás! Plusz minden alkatrész egy ezressel drágább mint a Harmatinál! Mellesleg bunkók....
Egy kérdés!
Jól láttam a YamahaCity honlapján, hogy 1.100.000Ft lett az R125 alapára? Én még a 998.000Ft-os alapáron vettem. Új R125 tulajok válaszoljatok!