A fékes témához annyit hozzátennék, hogy nem a Yamaha gyártja a féket hanem a Brembo. A Yamaha csak forgalmazza hozzá a fékbetétet! A Yamaha nagyon nagy hasznot rak az alkatrészekre... A fékpofákat akár hol betudod hozzá szerezni, még jobb minőségben is mint a gyári fékpofák és olcsóbb! Én 4000ért vettem a gyári Brembo betétet előre....
Állítólag 1 év eltelik utána nem problémáznak....
de sztem nem igen foglalkoznak vele....
de ha megszívod és kifox egy olyat aki mindenbe beleköt... természetesen abba is belefog :)
Nekem a Pirelli Sport Demon jobban feküdt utcára,hamarabb fogott sztem,igaz lassabban melegedett és ha pályáztam akkor elkenődött a széle az utcsó körök olyanok voltak mintha kenődne alattam a gumma.Ezt a Mislént viszont melegíteni kell,nyáron tökély tavasz-ősszel azért hajlamos elkoricálni
ha érdekel akkor tudok adni pesti címet, fékes, én most cseréltem hátul az XTben és a régi fékbetét vasára rakattam új betétet, 2ezer Ft volt hátra és sokkal jobban fog mint a gyári yamaha mellékesen 1 nap alatt megvolt
ti hogy álltok fékbetéttel? nekem 12 ezer km-nél azt mondták elől 10 % hátul 15% van, cseréljük le! most pedig 13100 felett vagyok ugyanazokkal! lassan tényleg csere ... de 20 ezer összesen a kettő
de 2 év kell én is úgy tanultam
de sztem nem igen foglalkoznak vele....
de ha megszívod és kifox egy olyat aki mindenbe beleköt... természetesen abba is belefog :)
[ 2T-ben ]
Am gumikról mi a véleményetek? mármint ami a RIZSen van... :D
Hétfőn léptem bele a 3000.kmbe :D
NEM ÉRTENEK HOZZÁ
NEM törödöm HANYAG BANDA