Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na már csak fél óra és megjön a motor! Este teszek fel képeket!
kb mennyi km-et lehet elmenni úgy mikor villogni kezd az uccsó csík a kijelzőn?
A fékes témához annyit hozzátennék, hogy nem a Yamaha gyártja a féket hanem a Brembo. A Yamaha csak forgalmazza hozzá a fékbetétet! A Yamaha nagyon nagy hasznot rak az alkatrészekre... A fékpofákat akár hol betudod hozzá szerezni, még jobb minőségben is mint a gyári fékpofák és olcsóbb! Én 4000ért vettem a gyári Brembo betétet előre....
nem nézik azok sehogy.Mindegy az 1év már letelt:D
én azt mondom h nekem azt mondták a rendőrök h 1 évig nézik
de 2 év kell én is úgy tanultam
2év kell hozzá és maximum 20,000fts bírság lehet belőle.
Állítólag 1 év eltelik utána nem problémáznak....
de sztem nem igen foglalkoznak vele....
de ha megszívod és kifox egy olyat aki mindenbe beleköt... természetesen abba is belefog :)
ha van rendszámod és normálisan vezetsz nem állítanak meg.Én is hordok utast,nem volt még belőle gond.
Hali! Mennyire figyelik a rendőrök azt h kezdőjogsid van e v nem? Ha viszel embert és megállít mit csinálhat? Vkinek vmi tapasztalat?
nemtom, hogy ezen mi spórolás, nekem egy Lucas fékbetét hátra kb 4ezer Ft, azt már próbáltam, most kipróbáltam ezt és nagyon meg vagyok vele elégedve
a motor tárgy,az ember meg élőlény
Nekem a Pirelli Sport Demon jobban feküdt utcára,hamarabb fogott sztem,igaz lassabban melegedett és ha pályáztam akkor elkenődött a széle az utcsó körök olyanok voltak mintha kenődne alattam a gumma.Ezt a Mislént viszont melegíteni kell,nyáron tökély tavasz-ősszel azért hajlamos elkoricálni
Az olajon meg a motorod élete :D
[ 2T-ben ]

Am gumikról mi a véleményetek? mármint ami a RIZSen van... :D
naná!Féken és gumin semmikép!Meg a jó olajon se,de az első kettőn az életetek múlik
Még aki 50ezerért vesz, az se spóroljon se a féken, se a gumin!
jó lenne, csak nekem nem éri meg ezért felmenni Pestre! de azért köszi!
én azt mondom hogy aki 1milláért vesz motort ne a féken spóroljon
ha érdekel akkor tudok adni pesti címet, fékes, én most cseréltem hátul az XTben és a régi fékbetét vasára rakattam új betétet, 2ezer Ft volt hátra és sokkal jobban fog mint a gyári yamaha mellékesen 1 nap alatt megvolt
ti hogy álltok fékbetéttel? nekem 12 ezer km-nél azt mondták elől 10 % hátul 15% van, cseréljük le! most pedig 13100 felett vagyok ugyanazokkal! lassan tényleg csere ... de 20 ezer összesen a kettő
Nekem hátul 2 bár van benne :D

Hétfőn léptem bele a 3000.kmbe :D
Nyugi srác
gyerekek basszus mióta írom hogy ELŐL 1,7-1,8között!Nem hallgattok rám aztán majd lehet panaszkodni
AZOK FASZOK
NEM ÉRTENEK HOZZÁ
NEM törödöm HANYAG BANDA
azok hülyék!Nekem az első kétbár körül már elpattog!Én előre 1,7et,hátúlra 1,9et szoktam fújni.
Akkor oké! Kössz az infót jól érteztem én hogy bőven elég az 1,9... amikor nagyobbat döntök 2bar-nál már lehet érezni hogy mozgolódik...