Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De azt szerintem ne gyári Yamahás plexit vegyél hanem Ermax-ot sokkal olcsóbb és sok féle színben van!
Hát a gyári tankpad, szürke azt hiszem. Lesz majd rá "versenyplexi" is. Csak kicsit később.
és tankpadot milyet vettél rá?
Nem baj, de ha akarsz felvehetsz MSNre.
őőőő látom ez a hsz nem nekem szólt... bocsika
Okés , ha megadod msned akkor felveszlek... Igen juniusig tart
Na akkor májusban biztos nem megyek:D Ha télleg jössz, írj MSNen majd...:D
Uuh, neked most érettségi van...sok sikert hozzá. Meddig is tart az érettségi időszak, júniusig?
én:d
Hát én szivesen elmennék csak az a baj érettségi lesz , még tavaly voltam , nagyon nagy buliii:-)
Nagy csend és hullaszag...Ki jön májusban Citadellára?:D
Köszi
Értem. Na az jó, grat hozzá.
Egy yamahás dzsekit, full protektorral (piros-fehér ), meg kesztyűt , csizmát.
Nekem 20%-al kevesebb volt minden. Szabad megkérdezni, hogy milyen ruhákat vettél?
Igen azt tudom, hogy nagyon hasznos dolog, gondolkoztam is rajta ... majd lehet veszek rá! Ruhát azt vettem , de nem mondták hogy van rá kedvezmény... , majd rákérdezek
Kedves Bence RS! Volt az ápolva ám, szépen tisztítva havonta, kenve,ha kellett feszítve. Hidd el, én nem csak motoroztam a motorral, hanem karbantartottam, már amennyire tudtam. Azért a blokkgenerált nem én csináltam.Jó oké, azért ismerjük el, az én motoromnak havonta volt baja:D Pedig törődtem vele. Ha érdekel, leírom, hogy mit hányszor cseréltem ki:D
Hú ha jól emlékszem 33 000 forint körül volt, a tankpad 10 000 dúrván. De ha megjön megnézem pontosan. Megéri, lásd Z3 motorját, ha nem lett volna rajta bukógomba, nem csak a kipu lett volna karcos, meg a felni, hanem az idom is. Neked nem adnak 20 % kedvezményt ruházatra vagy kiegészítőre?
minden motoron elszakad a lánc ha nem ápolod és nem feszíted vagy ha cserés nem cseréled r125 gergoke:D
Hmm lehet és am. a bukógomba mennyivel dobta meg az árát?
Aha vágom. Hát akkor habizott a srác:D Mondjuk szokása:D
Hát az enyém nem megy annyit, de lehet az övé nagyobb ccm vagy nemtudom
Látom Speedfight-od van. Osztálytársamnak is az van, ő azt mondja, hogy 110-et simán megy. Neked is megy annyit, vagy csak ő nagyít?:D (Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de a robogókat annyira nem vágom)
Apámnak is van egy robesza, azt nyúztam tegnap, nagyon jó volt vele városba, nem kellett váltani, úgyhogy tök jó volt.
Hát ugy volt , hogy ezen a héten meglesz , de vmi miatt átcsúszott a jövőhétre Nekem van egy robogóm azzal szoktam menni, ma is voltam , de ha nem lenne akkor lehet én sem birnám ki!