Igen azt tudom, hogy nagyon hasznos dolog, gondolkoztam is rajta ... majd lehet veszek rá! Ruhát azt vettem , de nem mondták hogy van rá kedvezmény... , majd rákérdezek
Kedves Bence RS! Volt az ápolva ám, szépen tisztítva havonta, kenve,ha kellett feszítve. Hidd el, én nem csak motoroztam a motorral, hanem karbantartottam, már amennyire tudtam. Azért a blokkgenerált nem én csináltam.Jó oké, azért ismerjük el, az én motoromnak havonta volt baja:D Pedig törődtem vele. Ha érdekel, leírom, hogy mit hányszor cseréltem ki:D
Hú ha jól emlékszem 33 000 forint körül volt, a tankpad 10 000 dúrván. De ha megjön megnézem pontosan. Megéri, lásd Z3 motorját, ha nem lett volna rajta bukógomba, nem csak a kipu lett volna karcos, meg a felni, hanem az idom is. Neked nem adnak 20 % kedvezményt ruházatra vagy kiegészítőre?
Látom Speedfight-od van. Osztálytársamnak is az van, ő azt mondja, hogy 110-et simán megy. Neked is megy annyit, vagy csak ő nagyít?:D (Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de a robogókat annyira nem vágom)
Hát ugy volt , hogy ezen a héten meglesz , de vmi miatt átcsúszott a jövőhétre Nekem van egy robogóm azzal szoktam menni, ma is voltam , de ha nem lenne akkor lehet én sem birnám ki!