Te is jövőhéten hozod el? Hát jó, neked már van jogsid, nekem még nincs, úgyhogy még egy darabig nem nagyon tudok motorozni, az aprilián meg elszakadt a lánc (olasz remekmű ), úgyhogy már két hete nem motoroztam, jönnek az elvonási tünetek...
Hello! Ohh basszus, akkor kár volt lebaszni a Yamahásokat, hogy mi az a csík az oldalán :D. Köszi, az az enyém, ott áll a sarokban, még egy hétig sajnos. Ruhákról teszek fel képet az adatlapomra, ha érdekel még írj majd rám MSN-en.
Gergő amúgy láttam a motorodat a Yamaha Citynél, egy darab kék R125 volt, akkor gondolom az a tiéd! Megnéztem és véletlenül végighúztam egy kulcsal... Na jó viccet félretéve, nem is olyan rossz ezüst felnivel!
Durva. Remélem ezen az egy héten, amíg ott van, nem borítják fel...Bár ha ezt szervíznél csinálták, most jut eszembe, hogy még fel kell rakniuk a bukógombát meg a tankpadot...ajajj. Remélem nem lesz baj.
Az a baj, hogy nagyon szétszóródott az országban a csapat, úgyhogy nem fog mindenkinek tetszeni mondjuk az adott hely, ahová mennénk. De majd kitalálunk valamit :D
tapasztalat hidd el
kézzel kell feltenni baromi egyszerű
nem fog leválni garantálom