Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bence RS takarodj a faszomba innen!
Nem értem hogy miért GergoR125 a béna hogyha fél éve betöltötted a 16-ot és még mindig nincs meg a jogsid.Amúgy meg nyugodtan visszahúzhatod a beled az Aprilia topikba nem kellenek ide ilyen hozzád hasonló parasztok.
Bazdmeg, megetted az iskola motorját? Köpöd ki :D
cg-t te fasz:D
Mi? Babot ettél? :D
msn-re meg gyere fel
Pár kép még a motorról. Normális nappali fényben:
csak te vagy béna:D
ma egész nap durrogtattam:D
Jólvan, és akkor most mivan. Amúgy te is CG-n tanulsz nem? Neked nem szokta azt csinálni, hogy nem veszi be a 3.ast?
szolnokon csinálom a jogsit:D
ő az oktatóm
Azt benézted, maximum egy hónap, te fartúró! :D Gondolkozzál már, ez nem Karcag, itt nem havonta van egy vizsgaidőpont.
de szar lehet neked hogy még a rutin vizsga sincs meg:D még jó 6-7 hét a jogsid:DD
Szívjál gázt és gyújts rá rögtön ! :D Te strici! :D
már fél éve 16vagyok
hétfőn már jogsim lesz buzika:D
Dede, Palotási mellett már megedződtem :D Na amúgy mizujs, hallom később kezdted a jogsit, és előbb kapod meg. De te mikor születtél? Mert nekem azért tart ennyi ideig, mert 22-én töltöm be a 16-ot, ha mondjuk februrárban születtem volna, már rég motorozhatok. Faszomat....
nem birod a kiképzést?:D:D
Mi olyan kurva vicces? Amúgy ez Yamaha topic, nem Aprilia. Házszámot tévesztettél
Én először múlthét kedden vizsgáztam volna, de csúszott most hétre, erre tegnap közli velem az oktató, hogy jövőhét kedd lesz belőle... Vagyis 28. ...
Hát akkor sorstársak vagyunk. Most mint kiderül nem 24.-én vizsgázok, hanem 30.-án. Egy hét csúszás, egy héttel később tudok motorozni. Jó lesz, mert akkor május végén lesz meg a jogsim rendesen. Fasza....
Köszönöm !
Nem tudjátok mennyi most az A jogsi ha csak a különbözeti kell mert két éves lesz az A1-em?Ballagás után meg akarom csinálni.+Pár kép csak úgy...
Sok szerencsét hozzá mester
nekem májusba lesz 9. hónapja:D
Átérzem a fájdalmad, nekem 2 hónapja kuksol a garázsban a kisR de jogsi még mindig nincs meg. A KRESZ-t már letettem de a rutint és a forgalmi vizsgát csak ápr.30(16év) után tehetem le.
NEM TUDOM HOGY FOGOM KIBÍRNI!