Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hú, egyre többen leszünk R125 tulajok :) Gratula a motorhoz! Nekem még nem jött meg, de szerintem jövőhétre meglesz (remélem).
Sziasztok R125 tulajok ! Jövőhéttől én is csatlakozom hozzátok... a kis R már csak a rendszámra és a műszakira vár
lemaradt a mondat másik fele: az szóljon.
Hát igen ezért inkább ruha lett az arany felniből :D. Amúgy van egy Shox Manx kabátom+nadrágom, egy szezont használt. Ha esetleg érdekel valakit (bocs, nem itt akarom hirdetni :D )
Kíváncsi vagyok a 2010-es színekre! Remélem szép lessz! úgy útálom h télen születtem mert így minimum 4 hónappal tudok gyakorlati vigzsgát tenni! a fekete az télleg szép lett.az a legjobb
nagyon is fontos!A sityakom nekem is lötyögöt,a következő a kabát lesz ami csere érett kezd lenni,aztán a naci:)
Nem szeretem az aranyat, jó lesz az úgy :D Azt a kis plusz pénzt meg ruhára költöttük, mert a mostani bőrruhám nagy, a sisakom lötyög a fejemen, csizmám nincs, kesztyű meg egy nagyon kis egyszerű darab. úgyhogy a régi dolgokat újra cseréltük, és amik eddig hiányoztak, pótoltuk. Fontos a felszerelés :)
Kicsit érdekes az új színválaszték... Bár a fekete most teljesen viszi a pálmát.
jaj te kis buta kék színűt csak aranyfelnivel szabad kérni!Megéri azt a kis plusz pénzt
én a motor kiállítás után rendeltem meg...március 17.én és május 22.én hozhattam volna el.Április elején már ott volt csak a papírok/rendszám nem volt okés.
én se kaptam:O
Hello! Köszi. Kék színű lesz. Nem volt már 08-as, ezért szürke felnivel lesz , de sebaj, így is szép. Azt a gáz, hogy még nincs jogsim, úgyhogy marad az éjjeli vezetés még pár hétig, de kibírom :D.
csááóó...hát nemtudom h mostmár a 09-es modellnél h lesz... de tavaly mikor bejött az R125...amikor mi is rendeltük...akkor még 1-1,5 hónapot kellett rá várni mire megjött + néhány nap a forgalombahelyezése meg a törzslapja meg mittomén...de sztem neked már nem kell annyit várni rá... sőtt... sztem még 2 hetet se am gratula hozzá ! milyen színűre tetted a voksod ?
Én még nem kaptam se telefont se levelet se e-mailt! Le vagyok szarva...
Sziasztok! Tegnap megrendeltük a Yamahát. Nektek mennyi idő volt, mire megjött a motor?
Minden 2008 R125-ös tulajdonos kapott levelet/e-mailt a tápszivattyúházzal kapcsolatban mint ahogy én is.Valszeg típushiba de ingyen javítják mindenkinek
Uvex V1 ezüst (Xs)
Engem hívtak telón, h vigyem vissza a motort és kicserélik a tankot.. De nem mondták, h miért.. csak, h az összes R125ösön ki kell cserélni
milyet?
12017km
Én is motoroztam. Mentünk volna megnézni a Yamahát, de mire odaértünk, már zárva volt. Így kárpótlásul motoroztam. :D Vác felé nem szoktál járni?
én:)Szervizbe vittem a gépet meg vettem új bukót:)
*Egyel több
Ja, nemsokára Pest megyében egyre több R125 lesz. Motorozott valaki hétvégén?
na egyre több az r125 owner:)