Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem nem tudom mennyi volt a gyári keréknyomásom
de az 1000esen felfújták 2,2 re mindkettőt...

hazafele beszitált faszán mint anno Z3nak egyből le engedtem 1,7-1,8 közé
azóta raj .. semmi probléma nem volt...

Én mindig élen húzom neki akárhova megyek fogyasztásom 2,2nél nem volt még több :D
2,6 az rengeteg. Max 2,2 , de szerintem akkor már szeret pattogni, olyan kemény... 2 elég bele bőven.
azok hülyék:D
Meg tudná vki mondani h mikor is van a 2. átvizsgálás? hány kmnél? 2600km? Széles utat
10500-nál tilt!

Tudnátok nekem mondani keréknyomást, hogy ti mennyivel használjátok? Az enyémbe 1,9-2 bar van, de aztmondták a YamahaCitynél, hogy 2,6-ra kéne fújni... Szerintem az kurva sok!
10től piros 12ig van skálázva,aszongyák 9ezernél adja le a maxot (15pac 12,5NM)
10500 asszem vagy 11
Mekkora fordulatnál tilt?
134nél tilt (fordulat miatt)
csőgázon nyugodtan utazhatsz vele,2személlyel is lazán megy 125öt
2,5let eszik,ha nem pörgeted 2körül,a legtöbb nekem 3volt de az autópálya+euroring
Hali!
Azt szeretném kérdezni hogy a gyári 09-es yzfr125 motornak mennyi a végsebessége és mennyi az utazósebessége és h mennyit fogyaszt?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Nem tudom, arra még nem járatam :D De ami késik nem múlik..
mondjuk dobogó-e.gom közt elég szaros az út:S
dobogókő-Esztergom-Visegrád-lepencén át Szentendrére
Dehogynem, majd megbeszéljük msn-en! Mostmár alszok!
Háhá. Akkor jól sejtettem. Májusban nincs kedvetek egy túrát szervezni a Citadellára. Vagy mondjuk előtte egy Dobogókői túra, aztán Cita. Mit szólsz hozzá?
Részemről az első variáció!
Hú, de nagy itt a csönd. Mindenki motorozik? Vagy készülődtök a GP-re?
Nekem 4000km-ernél elszállt a műszerfalam, kicserélték és azóta nincs vele semmi gond... Csak 4000km-rel kevesebbet mutat
nekem is csinált olyat néhe hogy nyomott egy nullázást de csak ilyen 1 másodpercekre..nem felejtette el meg semmi.
Hello! Szerintem vidd vissza a márkakereskedésbe, ahol vetted, garanciálisan biztos kicserélik a műszarfalat v. megnézik mi lehet a hiba. (szerintem) Sok sikert, és grat a motorhoz!
Sziasztok, még új vagyok itt, kb egy hónapja lett egy r125-ösöm. Elkezdtem bejáratni, 350 megtett km körül jártam (még nincs jogsim), amikor egyik nap indítás után a fed. comp. nullázódott, de teljesen! Nem csak a napi számláló, de az össz km számláló is 0-t mutatott. "Újraindítottam", mentem vele egy kört hátha magához tér, de újból elkezdte számolni a megtett kmeket, így most összesen 4-et mutat az óra (ODO résznél). Találkozott már valaki hasonlóval?
Madi te még élsz? Azt hittem lelőttek a rendőrök az éjszakai motorozásnál!
Köszönöm a linket !
igaza van ivancsaghost-nak ! Yamahánál egyféle "versenyplekó" van, azis asszem ien szar füstszínű ! de inkább a világos fehér fele hajlik ! Az ermax télleg olcsóbb, jobb és sokfajta van !
itt a hivatalos link, francia de angol nyelvre átállítottam ! ittvan minden ami kapható hozzá! jó válogatást ! ja és asszem tán ami ott felvan tüntetve ár azt ha jól tudom még mindig 290el kell megszorozni(ebbe benne a póstakőccség meg minden szar:D)...
Ermax cuccok R125-höz
Tudsz linket adni?