Tudnátok nekem mondani keréknyomást, hogy ti mennyivel használjátok? Az enyémbe 1,9-2 bar van, de aztmondták a YamahaCitynél, hogy 2,6-ra kéne fújni... Szerintem az kurva sok!
134nél tilt (fordulat miatt)
csőgázon nyugodtan utazhatsz vele,2személlyel is lazán megy 125öt
2,5let eszik,ha nem pörgeted 2körül,a legtöbb nekem 3volt de az autópálya+euroring
Hali!
Azt szeretném kérdezni hogy a gyári 09-es yzfr125 motornak mennyi a végsebessége és mennyi az utazósebessége és h mennyit fogyaszt?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Háhá. Akkor jól sejtettem. Májusban nincs kedvetek egy túrát szervezni a Citadellára. Vagy mondjuk előtte egy Dobogókői túra, aztán Cita. Mit szólsz hozzá?
Hello! Szerintem vidd vissza a márkakereskedésbe, ahol vetted, garanciálisan biztos kicserélik a műszarfalat v. megnézik mi lehet a hiba. (szerintem) Sok sikert, és grat a motorhoz!
Sziasztok, még új vagyok itt, kb egy hónapja lett egy r125-ösöm. Elkezdtem bejáratni, 350 megtett km körül jártam (még nincs jogsim), amikor egyik nap indítás után a fed. comp. nullázódott, de teljesen! Nem csak a napi számláló, de az össz km számláló is 0-t mutatott. "Újraindítottam", mentem vele egy kört hátha magához tér, de újból elkezdte számolni a megtett kmeket, így most összesen 4-et mutat az óra (ODO résznél). Találkozott már valaki hasonlóval?
igaza van ivancsaghost-nak ! Yamahánál egyféle "versenyplekó" van, azis asszem ien szar füstszínű ! de inkább a világos fehér fele hajlik ! Az ermax télleg olcsóbb, jobb és sokfajta van !
itt a hivatalos link, francia de angol nyelvre átállítottam ! ittvan minden ami kapható hozzá! jó válogatást ! ja és asszem tán ami ott felvan tüntetve ár azt ha jól tudom még mindig 290el kell megszorozni(ebbe benne a póstakőccség meg minden szar:D)... Ermax cuccok R125-höz
de az 1000esen felfújták 2,2 re mindkettőt...
hazafele beszitált faszán mint anno Z3nak egyből le engedtem 1,7-1,8 közé
azóta raj .. semmi probléma nem volt...
Én mindig élen húzom neki akárhova megyek fogyasztásom 2,2nél nem volt még több :D