Oké, köszi, ha nem nagy kérés, megnézed nekem? Előre is köszöntem. Amúgy ma megjött a motor, mostmár csak forgalomba helyezés, ma nem tudtam megnézni, de szerintem holnap vagy holnapután megnézzük. Sziasztok, jó éjszakát.
Hello!Nem,nem használom,mert nem világított jól.Mostmár a világ legjobb H7es izzóját használom a Tungsram jókérdésmianevedehaérdekel megnézem.Igaz ez nem hófehér de sokkal jobban világít mint egy hagyományos izzó.
Heló!
Oldaltáska az én mocimon van, van is róla kép az adatlapomon ha érdekel hogy hogyan néz ki... A protektorral kapcsolatban meg bemész egy motorsboltba és mutatnak neked 10 félét, krosszosok szokták inkább használni, de neked is tökéletes!
Hello!
Én is a tulajdonosa vagyok egy ilyen gyönyörűségnek és nagyon szeretem. Nem vagyok egy nagy motormágus, sőt most kezdődött a szerelem.
Két dolgot szeretnék kérdezni:
- Kellene nekem egy táska, amiben a cuccaim vihetem. Nem szeretnék hátizsákot. A tanktáskát néztem, ami elvileg rendelhető kiegészítő, de a méreteiről semmit nem találtam, illetve egy a hátsó üléshez erősíthető táska érdekelne. Van esetleg valakinek tapasztalata ezügyben?
- A másik a térdprotektor. A motorosnadrág a munkám miatt nem játszik, ezért a farmer alá/fölé szeretnék valami tépőzáras, szilikonost hordani. Ebben van ötlet?
Hello! Tudom nem szép ilyet kérdezni de azért vásárlóktól kérdezném, hogy egyben fizettétek, vagy részletre vettétek a motort? És ha részletre akkor mennyi a részlet rá?
http://www.zdjecia.wizja.net/a...
Innen rendeltem!
Hol vetted?
Oldaltáska az én mocimon van, van is róla kép az adatlapomon ha érdekel hogy hogyan néz ki... A protektorral kapcsolatban meg bemész egy motorsboltba és mutatnak neked 10 félét, krosszosok szokták inkább használni, de neked is tökéletes!
Én is a tulajdonosa vagyok egy ilyen gyönyörűségnek és nagyon szeretem. Nem vagyok egy nagy motormágus, sőt most kezdődött a szerelem.
Két dolgot szeretnék kérdezni:
- Kellene nekem egy táska, amiben a cuccaim vihetem. Nem szeretnék hátizsákot. A tanktáskát néztem, ami elvileg rendelhető kiegészítő, de a méreteiről semmit nem találtam, illetve egy a hátsó üléshez erősíthető táska érdekelne. Van esetleg valakinek tapasztalata ezügyben?
- A másik a térdprotektor. A motorosnadrág a munkám miatt nem játszik, ezért a farmer alá/fölé szeretnék valami tépőzáras, szilikonost hordani. Ebben van ötlet?
Előre is köszönöm a segítséget!
Az gááz?
Mondjátok már pontosan h mi ez!
és az új szinek hogy tetszenek?