Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rendes postás levelet kaptál?
Szasztok!
Kaptam egy levelet a Yamahától,hogy a tápszivattyúház pereme megrepedhet bizonyos körülmények között,és hogy vigyem be kicserélik ingyen! Ti is kaptatok ilyent? és ha igen akkor elvitéttek? vagy csak azoknak szól ez akik pl. pályán használják?
de bizony én voltam 12ezres szervizre vittem a kicsikémet
67,2 km egészen pontosan, most néztem utána
-er
60km-erre kb
Jah téll Ma Debrecenben épp mikor menünk a vizsgahelyhez... Láttunk egy piros-fehér R125-öt a Széchényin :D laza 91 nem te voltál az esetleg? olyan 8:50 - 9 óra körül :D
Köszönöm szépen így utólag is, 73 pontom lett
sikert*
Sok iskert hozzá!
Hello! Egy kalappal a vizsgához!
Holnap KRESZvizsga
te.. mennyire laksz oroszlánytól?
Adatlapomon van msn cím ha gondoljátok!
Huh. Jól eltértünk a lényegtől :D
Előbb fog ő elballagni :D
iratkozzál ki onnan:D
6 lány az már csak jó lehet:))) tothka13@hotmail.com az msn-em
Ja, az. :D Egy iskolába járok vele xD
azt aki megfertőzött a 4t vírussal?
sajna igen:D
Hi Bence! Nem ismersz véletlen egy Palotási nevű gyereket ? :D
Nemsokára ott fogsz tartani. Én is így voltam ezzel, alig vártam, hogy kezdődjön. Most pedig legszívesebben újrakezdeném, mert nagyon jó társaság volt KRESZ-en (10 emberből 6 lány), és az oktató is nagyon jól oktatott, sokat poénkodtunk, egyáltalán nem érezted oktatásnak, sokkal baráti kör beszélgetése (kivéve mikor írtunk). Amúgy elnézést az OFF-ért ! :) Megadod az MSN-ed, és ott tudunk dumálni ?
nekem vasárnap rutin jöv héten vizgsa forgalom meg remélem 2 hét alatt meglesz
nekem most lesz 8. hónapja h megvettük a motort és végre lesz is rá jogsi:D
Értem! Bár énis már ott tartanák...:D
Még csak a KRESZ van meg. De március 3-án kezdtem el, és március 19.-én kellett volna vizsgáznom, csak nem vittem el a jogsimat, és nem tudtam vizsgázni. Úgyhogy március 3-tól máig tartott a KRESZ. A rutin azt hiszem úgy lesz, hogy egy héten vezetek, hét végén vizsgázok, forgalomnál ugyanígy. Csak még nem mehetek, nem töltöttem még be a korhatárt. De mostmár kivárom :)