Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De csak utánnad! Hölgyeké az elsőbbség:D
Hello! Köszi! Mindenki pénteken hozza el az új motort ? :D Am milyen mitot vettetek? Használt v új? (hülye kérdés, de nem tudom a választ XD)
Perszee , hogy rakok !
tudod te hogy hova:DDD
Aha, elmegy az az egy hét, aludj sokat, és akkor telnek az órák Képet majd te is tegyél fel! Oks?
Grat hozzá! :D
Gyönyörűű!
Mi jövőhét pénteken megyünk a Mitoért
Jól emlékszel, de csak jövőhéten tudjuk elhozni ... már alig várom, és rem. tényleg hamar elmegy az a pár nap
Csáó, rég hallotam rólad! :D Köszi, igyekszek, neked is balesetmentes kilométereket, széles, meleg aszfaltot! Arab esőt kihagyom :D Arab benzin viszont jöhet, a tankba :D
Grat a mocihoz.Széles utat,olcsó benzint és arab esot.
Hát bazz, te itt is itt vagy :D :D Ok, kitolom a garázsból, bemelegítem, elmegyek motorozni, és utánna visszajövök. Jólesz ? :D
told ki am fasza:D
Köszi, igyekszek tenni a kilométereket. Már van benne 3. :D:D Neked nem úgy volt, hogy ma jön meg? Vagy rosszul emlékszek? Hidd el, gyorsan elmegy az egy hét. Viszont az utolsó nap lesz gáz, mikor már csak órák választanak el, és a percek is lassabban fogynak... Kegyetlen :D De hidd el megéri
Gratulálok a mocihoz, nagyon szép! Sok balesetmentes km-t!

- Nekem sajnos ,csak jövőhéten lesz meg...
Kösz Zsíír! Holnapra tessék feltenni a CBR-ről képeket jó?:D
Köszi. Majd igyekszek óvatos lenni! Neked is balesetmentes kilométereket!
Szép nagyon!
Gratulálok hozzá!
Szép gépezet, gratula és balesetmentes vezetést!
Itt vannak a képek:
GRAAATULA .
Kösz mindenkinek. Mindjárt jönnek a képek Nem lettek jók, mert pincébe csináltam, de majd holnap.
Grat hozzá! Széles utat, olcsó benzint!
Majd mesélj!
Én 63km-ig mentem el vele egyszer amikor már villogott és számolta a km-ereket...
Grat hozzá
Grat! Gondolom már meg vagy feszülve