Na nefikázzuk a CiBeRéseket Jójó csak vicc am szerintem nincs annyira hülye aki ilyen lenne, bár lássuk be akinek kis ciberéje van fele nem sokat motorozott elötte... Egy laza gurulás kellemes pályázás nem vérre menő harc és mindenki boldogan mehet haza!
köszi:P:)
a piros is nagyon szép!énis azt akartam! aztán nemtom de maradtam a feketénél!:)
különben nagyon jó gép szerintem akárki akármit mond!2 ütemüek nemsokáig lesznek inkébb meek 110el azt fogyaszt max 3 litert!minthogy rs el ugyanannyival 5öt vagy többet!lehet hogy sokkal erősebb de ebbe is van erő!
Megoldjuk. :D Te már jártál Kakucson. Szerinted hány ember tud egyszerre biztonságosan motorozni? Mert akkor megosztanánk, hogy mondjuk kategóriánkétn 3 ember és szerintem az úgy még jó. Szerinted?
na most tömeges borulást akartok a kakucsringen vagy r125 talit?Mert ha jönnek a ciberések óhatatlanul is előjöhet a "csakazértislenyomom" reflex abból meg gáz lehet...
egyik cimbimnél van egy 3szor használt spidi extreme bőrruha. mind3szor nálam volt utas szóval majd h nem új a ruha. 48as méret. kék-fehér. érd: 30/7105563 (Gecze Zoli)
Feltétlenül szóljatok!
a piros is nagyon szép!énis azt akartam! aztán nemtom de maradtam a feketénél!:)
különben nagyon jó gép szerintem akárki akármit mond!2 ütemüek nemsokáig lesznek inkébb meek 110el azt fogyaszt max 3 litert!minthogy rs el ugyanannyival 5öt vagy többet!lehet hogy sokkal erősebb de ebbe is van erő!
Valamikor nyári szünetbe, akit érdekel vegyen fel msn
adatlapomon
egyik cimbimnél van egy 3szor használt spidi extreme bőrruha. mind3szor nálam volt utas szóval majd h nem új a ruha. 48as méret. kék-fehér. érd: 30/7105563 (Gecze Zoli)