Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát sztem az nem fog összejönni mert innen szeged nem tudom de békéscsaba 250km...
Én se!
Jujj,akk király,én Szerbiából mennék,és bírnánk találkozni vhol Szegeden ha nem probléma az a 12 km,mert nekem útbaesik a határ után :)
Srobi92 nem lennél egyedül mert lehetséges hogy 2-en is mennénk innen Sándorfalváról(Szegedtől 12km)!Nem akarok Madi nevében beszélni
Lehet h én is elugranék,lenne egy 170 km-es túra is előtte :P
Én se akarok kimaradni R125,TZR,CBR taliból!
Feltétlenül szóljatok!
Na veghyetek fel MSNen, a TZResek is gyűlnek:)
úgy kéne
20 kb
köszi:P:) aha van persze holnap rakok fel:P!
Grat neked is... Nemér hogy gyarapodtok Yamahások...
Na nefikázzuk a CiBeRéseket Jójó csak vicc am szerintem nincs annyira hülye aki ilyen lenne, bár lássuk be akinek kis ciberéje van fele nem sokat motorozott elötte... Egy laza gurulás kellemes pályázás nem vérre menő harc és mindenki boldogan mehet haza!
HellO! Grat a motorhoz! Nagyon szép! Még rakj fel képet ha van.
köszi:P:)
a piros is nagyon szép!énis azt akartam! aztán nemtom de maradtam a feketénél!:)
különben nagyon jó gép szerintem akárki akármit mond!2 ütemüek nemsokáig lesznek inkébb meek 110el azt fogyaszt max 3 litert!minthogy rs el ugyanannyival 5öt vagy többet!lehet hogy sokkal erősebb de ebbe is van erő!
huuu,ez nagyon szép.tiszta fekete,én is ez meg a piros között gondolkoztam :))
na megvan a moci:P:) szombat óta:P:) király!remélem hamar meglesz az 1000km aztán akkor jobb lesz azért:)! de igyis nagyon király gép!
Megoldjuk. :D Te már jártál Kakucson. Szerinted hány ember tud egyszerre biztonságosan motorozni? Mert akkor megosztanánk, hogy mondjuk kategóriánkétn 3 ember és szerintem az úgy még jó. Szerinted?
na most tömeges borulást akartok a kakucsringen vagy r125 talit?Mert ha jönnek a ciberések óhatatlanul is előjöhet a "csakazértislenyomom" reflex abból meg gáz lehet...
Ismerős név MI van velük?Szilvi?
Engem is értesítsetek majd, ha mentek!
Tőlem jöhetnek kiscibberesek is:)
Valamikor nyári szünetbe, akit érdekel vegyen fel msn
adatlapomon
110ezer az ára
sziasztok!

egyik cimbimnél van egy 3szor használt spidi extreme bőrruha. mind3szor nálam volt utas szóval majd h nem új a ruha. 48as méret. kék-fehér. érd: 30/7105563 (Gecze Zoli)
Mikor lenne ez a r125 tali? lehet engem is érdekelne
Bezzeg szegény kis CibeRések kimaradnak...