raktam képeket egy albumba az adatlapomon,amúgy elég érdekes volt,a telefonom fogtam a kuplungos kezembe,szal csak jobb kézzel fogtam a kormányt, mert két ujj kuplung-két ujj telefon,amikor felváltottam 6.ba akkor meg behajoltam,és akkor is indítottam el a vételezést ,a fejem meg a plexi közé meg beszorítottam a bal kezem és úgy :D van egy lezárt autóútrész itt a közelben ami egy nagyon hosszú egyenes,szal itt szokták nyomni a nagyok 300al,meg a gyorsulási versenyeket :)
jah és ha vkit érdekel h hogy hozzávetőlegesen mennyi a vége 84-85 kiló alatt akk feltettem a sajátom youtubera : http://www.youtube.com/watch?v... (kipróbáltam az audioswapet,azért van a zene :D )
sztem nem kell egy 125 ccmes motortól csodákat várni ami 4 ütem :D a Leo Vincen úgy írja hogy amit kapni lehet rá, 20%ot dob a teljesítményen,valószínüleg nyomatékon,mert 10.5nél attól még ott lesz a tiltás... :) ha a fullt ki akarod hozni a motorból akk veszel rá Malossi Trophy Kitet,ami 180as henger+kipufogó stb...csak az 1200 euro plussz,ami SZTEM kurva sok...ha már eladod és ráfizetsz 1200 eurót már egy 2-3 éves GSX-R 600ast bírsz venni lazán..Ez tanulómotor, 15 LE teljesítménnyel,tuninggal sem bírsz sokkal többet kihozni belőle,vagy ha igen akkor már olyan mértékben h nem lesz olyan tartós.. de én inkább megvárom az R4est -Japánban már van,olyasmiket olvastam neten :)
CSátok ! Nem voltam pár napig mert osztálykirándulás vot . Visszatérve erre a tuningolásos dologra én kérdeztem szalonban és aztmondták h tudnak hozni Bodis rendszert hozzá ! Nemtom h mennyit dob rajta de ha nem sokat és nem érdemes akkor én nem rakatok rá csak 1 dobot! Jó lenne ha mehetnék énis veletek,de túl messze vagytok . Elvileg sokkal nyomatékosabb lesz de nemtom még pontosabban utána kérdezek !
Na de lehet 3.-ban is 80-at menni Szóval a fordulat a fontos nem a tempó járatásnál.Én úgy járattam, hogy 500 kmig max 5 ezer, aztán 800ig max 7-8 ezer majd 800-1000 ig már elpörgettem 9ig is, de ritkán.Amúgy szerintetek van értelme áttételt módosítani?Valaki már módosította?
Mondanak ezek mindent... Nekem már azt is mondták, hogy 3ezrenként kell olajat cserélni... Vidd 10ezernél az a tiszta... Úgyis ők vállalják rá a garit!
hát nekem a szegedi Yamahában azt mondták ,hogy 1000ig kell járatni,aztán húzhatom ameddig akarom,illetve h a következö szervizre 10ezernél menjek ,mert direkt-befecskendezős a motor stb..szal most nem értem
1000
6000
12000 így vannak a szervizek
ja és Yamaha=-Harmati. ennyi