Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát jah, jó lenne ha gyorsan telne. Neked mennyi idő volt a tanfolyamtól kezdve a vizsgáig?
Értem, én pont most voltam pénteken Szolnokon. (Kőrösi út). Szurkolok, hogy előbb meglegyen! Elmegy gyorsan az az egy év. Ha pedig előbb meglesz, akkor nincs gond.
Szolnok fele lakom:) De ha meglesz a yamaha megyek minden fele szóval gurulhatunk együtt :D Bár a yamaha 2010 re tehető:(((( De rem hamarabb meglesz:D
Köszönöm :)
Hosszú idő az nekem:D. Már nagyon várom a Kis Yamahát. Amúgy merrefelé laksz? Mert ha Pest vagy környéke, lehetne közösen gurulni?
jah és grt a vizsgádhoz:)
2 hetet jó neked:)))
Hát nekem az ma megvolt Hál'Istennek, de még így is várnom kell 2 hetet, mire betöltöm a 16-ot. Nembaj, kibírom.
Nekem még igaz vizsgáznom is lekéne !De majd most elkezdem idén...
msn nekem is kéne, pár kérdést felakarok tenni:)
Hello! Azt hiszem, én is csatlakozok nemsokára az R125-ösök táborába. Valaki meg tudja nekem adni az MSN címét, lenne pár kérdésem. Előre is köszi.
Hali mindenkinek!
Alig várom hogy nekem is meglegyen a Yamaha YZF-R125!:D
hát de mondom hogy nem hát na
Amikor mentem el még akkor is ott állt a kék CBR úgyhogy ne okoskodj!
Nagyon szépek ezek a gépek...szeretnék 1X kipróbálni 1et...
SZerintem az új színeket nem találták el! főleg a pirosat
én nem szeretem a sárga színt de az R125 sárgába nagyon bejött
szeva! Szép vas! Ennek legalább emberi színe van. :) széles utat!
Tubarossi
msn? husi92@hotmail.com széles utat
990Ft-os akciós felnicsíkok:
naracs-piros-neonzöld-fehér-ezüst szinekbe
Írhatnál nekem valami elérhetőséget!Egyébként pont ma mondta osztálytársam, hogy látott téged Móváron...
Mennyi lesz az áremelés után az új?
de amikor én láttam simán állhatott melletted nem gondolod? jóval később érkeztem mint te
deh is 200km az nekem semmi:D:D
Nem volt fárasztó Karcagról Pestig gyalogolni?
Az kizárt dolog! Mellettem egy kék CBR állt egyszerre érkeztünk, megtanulhatnál már külömbséget tenni egy 1000-es cébéer meg egy 125ös zéefer közt!