Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hja és utólag is... boldogan megvan az 5200. km-em... eddig semmi bajom sem volt a motorral !
nem tudja valaki hogy... az mi amikor... őő...jár a motor... bekapcsolod a vészleállítást... és akkor ilyen eléggé hangos hangot ad a motor... én ugy vettem észre h a hűtőtől/hűtőből jön ki a hang... ventillátor hűti ilyenkor vagy micsoda ?
előre is thx
Amúgy ez a moci elvileg teljesen alap! 133at ment.. a kommentbe azt írj az egyik csávó hogy hegyről lefelé már ment vele 136-ot is. Bár az óra is csal(vagy nem?).
http://www.google.hu/url?sa=t&..." target="_blank" rel="nofollow" title="http://www.google.hu/url?sa=t&...">e szerint nem kamu
én azt mondom hogy még várjunk ...
csáó. hát nem lenne szar hogyha nem kamu lenne mert akkor én is beruháznék egy ilyen motorra de majdmeglátjuk... 250en után lehetne egy királykategóriba benevezni...
Sziasztok
R250 ről hivatalos kép nincs. 2009 es R1 ről sem.
Ez kamu R125 es R6 osszemosott képe.
tuti lesz 1,3 milla vagy több ha lesz egyáltalán... semmi hivatalos infó nincs róla, egyetlen amit találtam hogy a YZ250 moto-cross szívét örökli valszeg. Lehet ez a kép simán photoshop. Bár jólenne az tuti, beruháznék rá az fix!
azta de jól néz ki csak kár hogy nincs rá keretem
igen
Alpinestars Sp1 kesztyű vadi új méretprobléma miatt eladó 18.000 Ft
bolti ár 28.000Ft
Jah 400cc 60 pacival boven jo lenne!
jah .... viszont egy 400asra már azt mondanám köszönöm ezt pont elég lesz
Mondjuk ilyen "young machine" jelzovel ezis 33 lovas lesz sztem! Akkor viszont bekaphatjak!
hát ha sor4es lesz akkor eladom az rs-t
pedig az lesz
Hoppa hoppa! Egy ilyet viszont el tudnek kepzelni plane valami sor 4 es 50 lovas valtozatban! Remelem nem valami butitott viccmotor lesz mint a ninja!
Új R jövőre?
nha látom jól kirobbantottam a vitát ezzel a dongó-elektronyos binyigli témával
Ja ok rosszul értelmeztem.
pocket bike kresz szerint sehova, mivel nem vehet részt forgalomban, terepjárgány mint a cross...
olvasd már el rendesen...
4kw alatt segédmotor, 0.3 kw alatt még bringa...
de én az SMKPről beszéltem van am 300wattnál erősebb ilyen rolli is nem?ja amúgy a pocketbike az mi?(kressz szerint hova tartozik?)
Ha nem haladja meg a 0,3 Kw-ot.
Sztem az 0,4 kW lenne. Na de: "Kerékpár: olyan két- vagy háromkerekű jármű, amelyet egy vagy 2 személy emberi ereje, illetőleg legfeljebb 300 W teljesítményű motor hajt. A kerékpáron... " Szal 0,3 kW. Én voltam hozzá közelebb.
SMKPnak minősül az elektromos bringa
akkor nézd meg mégegyszer,mert a villanybinyiglire nem ugyan az vonatkozik, mint a belsőgéső motoros triciklire.