Köszi!Te legalább szurkolsz.Eddig senkinek fel sem tűnt, hogy a gépemmel baj van.Ma apu is bennt volt Yamahában és a szerelőnek mondta, hogy nem lehet-e, hogy nem raktak bele olajat olajcserénél.A szerelő elvörösödött és elismerte, hogy az ő hibájuk és garanciába kicserélik.Még az is megeshet, hogy nem került vissza olaj a motorba.Nem folyt el az tuti mert azt észrevettem volna.(max nagyon lassan szívárgott).Lehet, hogy megette.De ez is furcsa lenne hiszen másnál ilyen probléma nem volt.Valószínűleg új blokk.Járathatom újra.De nem baj.Csak elhúzodhat és a nyár elmegy.
3 lehetőség van:
-elfolyt. Mivel neked nem tűnt fel, zárjuk ki.
-megette. Az elég gáz :)
-nem raktak egyáltalán bele olajat. Ez is gáz, de legalább nem a motor hibája. Viszont az elég rossz ha nem jelez hogy nincs olaj. Ha megjavították a blokkot, az olajvisszajelzőt is csináltasd meg ,mert rámehet a vasad épsége még1x.
Jobbulást a gépnek! Majd mondd el h mi volt
"odajön a csaj és mondja h nem jó a cipő mert nem ér bokán fölül, nem jó zsolt nacija mert nem farmer, nem jó a pulóverünk mert nem sűrű szövésű, nem jó a szülői nyilatkozat mert nem mai dátum van rajta, nem jó ez meg az…stb… elment fél percre mert félrehívták…"
nem kívánok kötöszködni, és megértem idegességed. DE! MI a tökömet vártál ? Amikbe belekötött, az mind elvárás vizsgán (igen, még az adásvételi szerződés is). Boka alatt érő cipő, nem farmer? Srácok tökegyszerű, MOTOROSCUCCBA tessék vizsgázni, ahogy motorozni is. Én rendesen a bőrruhámban+ csizmában, stb stb vizsgáztam, nem is kötöszködtek soha, pedig 3 jogsit csináltam meg szegedi vizsgabiztosokkal!
Eleve nem ülünk motorra sportcipőben meg suhogósgatyóban, fogjátok már fel. Remélem a nő belétekverte hogy be kell öltözni bármi áron. És ne jöjjön senki a pénzzel,mert 50rugóból már szinte komplett spool bőrrucit kapsz. Az meg hogy meleg van? Ha én kibírom a szellőzésnélküli shoxban a 100kilómmal a bőrruhát 40fokban is, akkor más is kibírja.
Minket még rutinórára sem engedtek volna be bőrdzeki meg csizma nélkül. És jogosan.
Egyébként az oktatód felelőssége elmondani nektek hogy mi szükséges a vizsgához (öltözék, adásvételi, szemüveg -ha kell-, stb stb). Ha elmondta és nem tartottátok be akkor vessetek magatokra, de ha nem mondta el, akkor meg az oktatót kell felelősségre vonni.
Voltam Yamahába azt mondták, hogy a motorból eltűnt az olaj.(nem folyt el,legalábbis nem vettem észre).Szóval olaj nélkül mentem.(nem jelzett vissza).A motorban 1817 km van.Lehet az 1000-res szervíznél rontottak el valamit mert ott volt olajcsere.Azt mondta a szerelő, hogy valószínűleg garanciában kicserélik.(ha komoly kínja van akkor az egész blokkot)
nem tudom rólam látható e kép de nem vagyok 30 kilos :) mondjuk orulnek neki mert akkor jobban gyorsulna a motor, multheten levagtunk 500 km ert keves pihenőkkel es masnap sem volt izomlazam vagy ilyesmi, igen kondiban vagyok de nem teremben, hanem sulyzok meg edzek.
azt is kell, maskep nem tudod a vasat megtaretani hosszabb távon.
szóval időt is méretünk :) majd kiderül ki mennyi :)
Hali
jah és mérjetek időt nagyon kíváncsi vagyok
én az rs-el 56-ot mentem csak pont a legjobb kör után estem aztán megfordult az irány és elment a kedvem pedig ment volna 55 vagy az alá tuti mert a pálya nagyon bejön
talma kint volt 43-at ment r125-el
csáó... megértelek... nekem csak harmadjára sikerült... neked a szegedi vizsgáztatód nő volt(ha jól értettem) nem véletlen valami Szilágyiné volt a neve ? mert ha igen... akkor ne csodálkozz.. engem is megvágott...aszondja... h megálltam egy kijelölt gyalogosátkelőhelyen XD pedig én nem láttam sehol semmit... na mind1... a 2. pedig hogy... őt el is tiltották a vizsgáztatástól... mert akkora geci volt h mindenkit megvágot... állítólag oktatókkal olyan jóba van... hogy néha becsúszik neki egy-egy kolbász... ... én azt a csajt szemközt akartam köpni... meg is érdemelte volna...
csáó
nahh voltam vizsgázni...
vagyis majdnem vizsgáztam :D
de mégsem
mert most köcsög szegedi vizsgabiztosok is itt voltak
Szal.. most az van h itt vannak a szegedi vizsgabiztosok akik k*rva gecik.. és mindenkit megbuktatnak akár hogy vezet… leszarnak mindent.. és élvezik, nah mind1…
azt hitem h ez csak fel van fújva és semmi dolog az egész hajcihő…
és a kocsiban 2 vizsgabiztos ül… a szegedi, meg egy csabai…
csabai vizsgabiztosnak megkaptuk azt az Endrét.. annak nagyon örültünk mert az rohadt rendes!... jött oda és mondta a dolgokat h nagyon részletes a szegedi csaj meg stb… de ő nem szólhatott bele mert a szegedi minősít…. erre odamentünk h vizsgázzunk… odajön a csaj és mondja h nem jó a cipő mert nem ér bokán fölül, nem jó zsolt nacija mert nem farmer, nem jó a pulóverünk mert nem sűrű szövésű, nem jó a szülői nyilatkozat mert nem mai dátum van rajta, nem jó ez meg az…stb… elment fél percre mert félrehívták…
visszajön és odaböki h na sikerült másik cipőt szerezni? Itt azt hittem hátba b*szom egy szánkóval :@
és nem engedett vizsgázni minket ilyen indokkal! Hát baazdmeg mondom.. idegesek voltunk/vagyunk.. pótvizsgaidőpont kb 1 hónap (Y) :@
de senkit nem engedtek át… az összes autóst megbuktatták… 4 vagy 5 volt…
volt 2 kismotoros.. egyiket nem engedte vizsgázni mert NEM VOLT NÁLA az adásvételi szerződés! Éltetek már ilyet ? :O ez egy kurva volt baszd meg :D :@ a másikat engedte vizsgázni.. de őt meghúzta más miatt… (N) :D
az oktatója ott ordított vele h hibátlanul ment végig mért kel megbuktatni?
ráadásul aszondja h nem számít sikertelennek a vizsga.... :D
mondom kösz baszdmeg :D aztán mondja az oktató h de a pótvizsgadíjat ugyanúgy kikel fizetni meg stb... erre csaj meg csak meghúzta a vállát.. :@
Én ugye itt lakom a Kakucsringtől 10-15km-re( Dabason), de ugye ezt már mondtam...ha akarjatok megkérdezem, h hol tudtok szállást szerezni meg minden...milyen árban van a Ringre a belépő, és melyik nap milyen időpontban tudtok motorozni ...a másik az Hernádon van Euroring.....szintén olyan mint a Kakucs ring, csak sokkal kevesebben ismerik...ha gondoljatok ott is megtudom érdeklődni ezeket a dolgokat!...na majd írjatok h mi kell meg minden.... ...jővőhéten jöhettek...anyáék nincsenek itthon egy hétig
Ha valaki tudna valamit , Kakucsringről irja már le kérem szépen, infókat más ringekről amerre lehet pályázni .. mert Hungaroring szerintem húzós
( inkább technikás pályák érdekelnek )
Nem kötelező a kakucsring csak az röppent fel.
Előre köszönöm.
( érdekelnek a belépők, árak , szállási lehetőség )
Debrecenből jönnénk.
én is csak arra harapok ha egy ilyen vas romlik el. Ha kiderül hogy gyári motorhiba, legalább jogosan szidhatom a kis yamahát csak vicc volt