Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

így is nehezen látni bennük
szép
sajna nem érek rá
mehet hát kis lejtő ha van de még sík úton is egyszeméllyel ha nincs szembeszél ha jó napja van enyém is így megy de mostanság állandóan fúj az a kva szél
én xt125R-rel tudtam picit
Nem tudom h lehet e . De jó lenne a 2009re már ilyen lenne !
Nekem nagyon bejön ! De ahogy te mondod fordított teleszkóvillával még jobb lenne !
Nagyon szép Erről már youtubon is van fent vidi ha jól tudom. Amúgy ez az aranyszínű felni ez egyedi vagy lehet kérni így is?
Kurvaszép!

Ha 320-as tárcsa lenne rajta, meg kicsit komolyabb első villa, akkor nagyon imádnám. Így is tetszik, csak...
Mondjuk azokat a tükröket egy kisebbre le lehetne cserélni. Karakteresebb lenne tőle a gép.
RS is szebben mutat(na) kisebb tükörrel vagy anélkül
Hali srácok ! Ti mit szóltok ehhez az R125-höz ?
én is ezt néztem az előbb:D nemhiszem h nehéz vele, cbrel is jól lehet
Még kerekezni is lehet vele.... :o

http://es.youtube.com/watch?v=...
hotnet ? :S h-h nem SM ? pl GG vagy hasonló
semmi,mi lenne? darabokban van eladom...aztán jön a 900as hornet
aug. 2 óta aztán ma hozzom haza a generálból :D
szóval még nem is mentem vele semmit
amúgy tudod hogy a 2t ilyen ..... de mi is van a KTM-el ?
mér kell járatni? mióta van meg? miért pont ilyen rakat szart vettél?
ok, akkor mind1
én meg késő délután megyek a motorért aztán este járattom
nem tom...ma szabadnapos vagyok,düvillel lehet elnézek vmerre.
a 2ezer forintos lesz az :) tegnap pont ezt beszéltük

Gyurika mikor mentek gurulni ?
dobogó-lepence ma?
only System am őő te mit gondolsz erről a vidiről ? szted gyárilag mehet így az R
R125 gyorsulása 135-re

a másik meg... a xenonod az igazi xenon... vagy csak olyan H7-es izzó ami kéken világít ? mert én néztem... H7-es izzót ami kéken világít(1pár) 2000 valamennyi volt.. az igazi xenon meg 14-15
rendszer vagy dob?
ja am jut eszembe... hawerodnak a bódis mennyibe fáj nekem a Raptor az 41-be + 5k a beszerelés meg minden... nem mintha én nem tudnám felrakni de... ha nem ő rakja fel... akkor is ha elküldi póstán akkor is 46ba van(távolabbi lakosoknak) szall tökmind1...tőllem itt van 40km-re...
csáó... hm. a bóódisra nagyon kiwi leszek biztos jó lösz
De én leszek az 1. r125 sportkéményes ma du. 15:00-ra pikk-pakk kész lesz a mocc
Madinak ma rakják rá 10 körül a Raptor rendszert