mehet hát kis lejtő ha van de még sík úton is egyszeméllyel ha nincs szembeszél ha jó napja van enyém is így megy de mostanság állandóan fúj az a kva szél
Ha 320-as tárcsa lenne rajta, meg kicsit komolyabb első villa, akkor nagyon imádnám. Így is tetszik, csak...
Mondjuk azokat a tükröket egy kisebbre le lehetne cserélni. Karakteresebb lenne tőle a gép.
RS is szebben mutat(na) kisebb tükörrel vagy anélkül
only System am őő te mit gondolsz erről a vidiről ? szted gyárilag mehet így az R R125 gyorsulása 135-re
a másik meg... a xenonod az igazi xenon... vagy csak olyan H7-es izzó ami kéken világít ? mert én néztem... H7-es izzót ami kéken világít(1pár) 2000 valamennyi volt.. az igazi xenon meg 14-15
ja am jut eszembe... hawerodnak a bódis mennyibe fáj nekem a Raptor az 41-be + 5k a beszerelés meg minden... nem mintha én nem tudnám felrakni de... ha nem ő rakja fel... akkor is ha elküldi póstán akkor is 46ba van(távolabbi lakosoknak) szall tökmind1...tőllem itt van 40km-re...
Ha 320-as tárcsa lenne rajta, meg kicsit komolyabb első villa, akkor nagyon imádnám. Így is tetszik, csak...
Mondjuk azokat a tükröket egy kisebbre le lehetne cserélni. Karakteresebb lenne tőle a gép.
RS is szebben mutat(na) kisebb tükörrel vagy anélkül
http://es.youtube.com/watch?v=...
szóval még nem is mentem vele semmit
amúgy tudod hogy a 2t ilyen ..... de mi is van a KTM-el ?
én meg késő délután megyek a motorért aztán este járattom
Gyurika mikor mentek gurulni ?
R125 gyorsulása 135-re
a másik meg... a xenonod az igazi xenon... vagy csak olyan H7-es izzó ami kéken világít ? mert én néztem... H7-es izzót ami kéken világít(1pár) 2000 valamennyi volt.. az igazi xenon meg 14-15
De én leszek az 1. r125 sportkéményes ma du. 15:00-ra pikk-pakk kész lesz a mocc