Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csááóóka... háát... arra h hangos inkább nem mondok semmit kicsi gáznál sokáig visszadurrog, nagyon szép hangja van , rendőrökkel rengetegszer találkoztam szembe-lámpánál is beálltam mellé... egyszer sem villantottak le... egyik rendőr bekanyarodik elébem... na mondom jóóan vegyünk kicsit vissza a tempóból is meg a hangból is... aztán mikor húzom-elengedem-húzom-elengedem néézem... rendőr lejjebbhúzódik és int h elenged... őóó mondom köszöntem szépen...nyélgáz...megelőzöm,megköszönöm...és ennyi...nem jött utánnam... itt szegeden eléggé normálisak a rendőrök
Most jolly van?
jah enyémnek is szép hangja volt poweren, főleg mikor újragyapotoztam. de arrow már a múlté.
Nekem teljesen paszentos az egész. Mikor a 7 fölött van úgy üvölt mint sakál. Az emberek nem tudják mire vélni? Olyan "miezmán" fejet vág mindenki amint eltépek mellettük. ÉS mikor néha kis kuplung be, túráztatás...áh szerelem. De gondolom ezt neked nem kell elmesélnem

(és mindezt úgy írom kedves kis R-es barátaim, hogy nem is vagyok kéttéfan. Mi lenne ha az lennék )
nekem a challenge olyan volt hogy a gyári lábtartókonzolhoz fel se lehetett rakni, teljesen átkellett szabni, túl felfele ívelt a hangtompító, gondolom csak a pálya rsekhez csinálták amin nincs lábtartó:)
Hát ez sem az
nekem volt, de az nem is utcai arrow volt
Neked nincs ilyen ütve az arrowba?
isteni gyönyörü a DRZ, gondolom nem két fillér volt :D nem rázkódik nagyon, még azzla nem mentem de tetszik és el tudnám képzelni késöbb is, csak azt mondták h hosszu utra felejtös, mertegyhengeres mivoltábol adodik h nagy a rezonancia
ilyen volt uncsim SV1000S-én csak hosszabba jól néz ki rajta, várunk 1 vidit a hangról
szép a dob meg minden, de ha jól látom nemigen van benne E betű,szóval lehet műszakira rakhatod vissza a gyárit. Ráadásul ha rendőr elkap, és épp kötözködős kedvében van, simán megbasz a hangos, E nélküli kipuff miatt.
Nekem ilyen téren kurvajó, az arrow rendszeremben van E betű, sőt kaptam hozzá homologizációs bizonyítványt. Ez tanúsítja hogy utcai rendszer, és az arrow cég garanciát vállal hogy nem lesz vele gond (a rendőrökkel).
Ha netalán valamelyik rendőr kötözködne velem, és nem elégedne meg az E betűvel, átadom neki a bizonyítványt, és innentől kezdve pereskedjenek az Arrow céggel ha akarnak :))
csááóó... na itt vannak a képek a kipuffról.... fenomenális hang, nagyon szépen visszadurrog...rendőrök remélem nem állítanak meg érte mert eléggé hangos végsebességre nem nagyon lett tőlle jobb a motort(tull képp nem is ez miatt kellett), de viszont az alsó-középső fordulattartományban is sokkal nyomatékosabb lett(ez volt a lényeg ) de a hang sem elhanyagolható a többi képet megtaláljátok az adatlapomon...
sziasztok.
vettél DRZ-t ? nem ubulé volt ? jogsival hogy állsz ? h-h sm lett sport után ?
Oké!
mostmár értem
CBRacing is egész nap sírt h lebasztad..
attól még hogy egy kigyúrt állat vagy nem muszáj kötekedni
Hagyd nem értik!

Többieknek!
Külön lehet rendelni a Yamaha YZF-R125-öt arany színű felnikkel!
40.000 HUF-es felárral!
tényleg ilyen hülye mindenki vagy csak én vagyok helikopter?
3000Ft-os tankpad nem felel meg?
majd meglátjátok:)de nem tuti az nsr felni lehet más lesz 2009 az R éve lesz
szép kockás gumi anno 05ből
Erre inkább nem mondok semmit
én az RS-t se bántam meg
Igen? Hondának van ízlése.
Ns-1ben is u.a. ez van