Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valakinek van már dobja a moccra? :)
havernak 3 hét, és megjön a bódis :]
talán nem kellett volna végsebességet nézni 30kmmel a blokkban meg 600kmesen tartósan 100fölött hajtani
Csáó! Ha Ivancsaghost-nak nemkell akkor nekem elküldhetnéd, esetleg tudok mást adni helyette cserébe...
csak a postaköltséget fizeted!
én is ingyen kaptam Sinkó Fábiántól csak már ezzel a motorral nem megyek pályára mert eladom és feleslegessé vált a gumi.
Kapcsoltam Nem ideírnád ha nem lenne jó a yamahára... Ha még megvan akkor nekem jóljönne, de ingyen elég gáz! Mennyit kérsz érte?
Ingyen? Mekkora?
r125 tulajok nem kell vkinek INGYEN slick gumi garnitura?
dunlop kr és mind2 még szőrös

mikor még sokat fogyasztott a gépem,és nem szedte fel a tartalékot az amugy is csak 10 literes tank(így maradt 8 liter) akkor örültem ha 100 km-t mehettem 2 kút között.
itt meg panaszkodnak a 400zal...
jaja, de sajnálom...
Szar az egész vidd vissza cserélfék ki gariba.....semmi baja, lehet kicsit eszik, de legalább megy!
szegény csak 400km-t megy 1 tankal
csáó... hát bazzeg akkor nem tom mivan... nekem... 370-380km-nél kezd kb el villogni az uccsó csík... egyszeméllyel és eléggé huzatva városba...
esetleg tudtok valamit mondani rá h mitől ehet ilyen sokat ?
Az szép teljesítmény
szal a lényeg 2,6liter/100
mármint 0,0259....
sziasztok!Voltam tankolni 442,4kmet mentem el egy tankkal majd elkezdett villogni az utcsó strigula és kijött az F-trip felirat.épp akkor értem a kuthoz mikor ez megtörtént 11.48liter ment bele (addig a gumi gyűrűig szoktam tölteni amibe a pisztoly pont belefér) szal a villogásnál még meglévő 1.6liter reálisnak tűnik 11.48/442,4 rosszindulatúan fölfelé kerekítve 2,6.Kétszemély-város-huzatás.szép
ráadásul ez már a tüzérkén is fent volt...egy ideje nagyon szeretem és tökre örülök hogy feltudtam rakni erre is
ez is mágneses de a műanyag tankot nem fogja meg én se értem .
Veszek rá vast szóval akkor mégsem akarok mágnesest
én úgy tudom h a mágnes nem szeri a műanyagot
Én majd mágneses tanktáskát akarok venni
kis "modding" .
msn-re felvettelek