Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csíí.. fehér... gyorsan megrajzoltam ps-el... pirossal és sárgával... mind2be nagyon állatul néz ki... a precízséget ne nézzétek mert siettem
Én a Photoshoppot atomra vágom :D de a GIMP-hez hozzá sem tudok nyúlni XD
de a PS-sel már faszán megoldok mindent .. ha van időőőő
Szerintem a fehér fényvisszaverős lenne rá a legjobb.
Szerintem a fehér fényvisszaverős lenne rá a legjobb.
Én a bordómetál gsr re piros felnicsikot akartam fekete felnire. De aztán fehér lett nem bántam meg
Nem értek hozzá semennyire, sőt az előző photoshopokhoz sem. Inkább Gimppel szoktam csak mostanában kevés időm van.
én is arra gondoltam de... nekem az olyan átlagos most épp a Photo Shop-pal próbálkozok(elárulom atomra kezdő vagyok ) és ott a pirosat néztem meg...
köszike mindjárt nyomok fel oda képeket, ha te is csinálnál nagyon megköszönném... esetleg...megkérdezem már h a Photo Shop CS3-hoz mennyire értesz ?
előre is köszike
A legjobban a szürke fényviszsaverős meghozzá, én azt vettem, csak nem sikerült feltennem ..vagy pedig a fehér, de abból is szigorúan a fényvisszaverős...de az ezüst a legjobb...vagyis a szürke fényvisszaverős!
Virtual Tuning topicba tegyél egy képet (jó szögből, lehetőleg ne túl kicsi) hátha valaki van olyan rendes és készít pár tervet. Ha nagyon ráérek majd akkor lehet h én is.
bocsi:
7 nap és* jön a sportkémény...
azt meg h nemtom ráképzelni... színre gondoltam...
csaliday... szerintetek a szürke-fekete kicsi R-hez milyen színű felnicsík illene a legjobban ? mert nekem nincs konkrét elképzelésem... és ráképzelni sem tudnám h-h állna rajta... valaki segítsen

7 nap... egy jön a sportkémény... Raptor Tri-Oval... palástja pedig: szálcsiszolt vagy titánhatású lesz... árba ugyanottvan mind2.
Tegnap valaki Tokaji hegyet nem hágta meg fekete YZF 125-tel utassal? Ugyanis láttam egyet
bocsi 15-20at
cbr-t is láthatott

csak kb. 1-520at csal az órája
Jó a ruhája.. ilyen ruhája van egyik ismimnek is :)
nemtudom milyen hondát láttál 140 fölé menni de az nem CBR125 volt. talán NSR. nah az elhiszem hogy megy annyit
Hali!
Képzeljétek bejelölt myVIP - en egy Krascsenics Krisztián nevű srác akinek YZF R 125 je van, nézzétek meg a ruháját! Rohadt jól illik a mocihoz!
ülj fel mögém azt meglátod h nem csal
kajak egyre jobban idegesítenek a buta hozzászólásaid de nembaj
1 millió 50 ezer rendszámmal, reg.adóval mindennel együtt.(persze lehetnek akciók)
dehogynem.....
októberbe is kérdezd meg h milyen motorom van
ugyanaz a műszerfal te burzsuj
cuncimókus nincs is rs 125öd

nekem zárt powerrel de nyitott kipufogóval 134et tudott valósan, egy rendes 15 lovas RS, 125 km/h-nál többet nem megy.