köszike mindjárt nyomok fel oda képeket, ha te is csinálnál nagyon megköszönném... esetleg...megkérdezem már h a Photo Shop CS3-hoz mennyire értesz ?
előre is köszike
A legjobban a szürke fényviszsaverős meghozzá, én azt vettem, csak nem sikerült feltennem ..vagy pedig a fehér, de abból is szigorúan a fényvisszaverős...de az ezüst a legjobb...vagyis a szürke fényvisszaverős!
Virtual Tuning topicba tegyél egy képet (jó szögből, lehetőleg ne túl kicsi) hátha valaki van olyan rendes és készít pár tervet. Ha nagyon ráérek majd akkor lehet h én is.
csaliday... szerintetek a szürke-fekete kicsi R-hez milyen színű felnicsík illene a legjobban ? mert nekem nincs konkrét elképzelésem... és ráképzelni sem tudnám h-h állna rajta... valaki segítsen
7 nap... egy jön a sportkémény... Raptor Tri-Oval... palástja pedig: szálcsiszolt vagy titánhatású lesz... árba ugyanottvan mind2.
de a PS-sel már faszán megoldok mindent .. ha van időőőő
előre is köszike
7 nap és* jön a sportkémény...
azt meg h nemtom ráképzelni... színre gondoltam...
7 nap... egy jön a sportkémény... Raptor Tri-Oval... palástja pedig: szálcsiszolt vagy titánhatású lesz... árba ugyanottvan mind2.
csak kb. 1-520at csal az órája
Képzeljétek bejelölt myVIP - en egy Krascsenics Krisztián nevű srác akinek YZF R 125 je van, nézzétek meg a ruháját! Rohadt jól illik a mocihoz!
nekem zárt powerrel de nyitott kipufogóval 134et tudott valósan, egy rendes 15 lovas RS, 125 km/h-nál többet nem megy.