Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig egy remekmű.....
de ha nem tetszik nem értem mire kell ...
+ alakítani stb .... csak a macera
egyenlőre tárgytalan csak nézelödöm nem tetszenek de olcsók ez is szempont
20-30k
de miért akarod bele rakni az R-be ? inkább ha más színt akarsz a gyárit fesd le
Ennyire tetszenek? Amúgy megértelek. Tényleg gyönyörűek. Amúgy mivel sok a törött moccos, ezért egy párat már kapsz egy 20asé. NSR fórumban megkockáztatom, hogy egy gyereknek eladó.
A hátsó tárcsa méretét nem tudom hírtelen, de tuti megoldható.
szal megoldható mennyi egy pár nsr felni?
a varázsszó: Távtartóóóóó
aa-aaaa hámúúúsz XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ez mekkora XDDDDDDDDDD (elvagyok )
az Ren 292es
hát a féknyerget feljebb lehet tenni nem?vhogy?
nem 300as az első?
Akkor jó. A gumiméretek stimmelnek ja. Hogy a felni paszentos-e bele azt nemtudom, de ha reálisan gondolkodok, akkor megoldható. Csak a tárcsák nemtudom hogy férnének el 320-as az első...
nem nem szivatlak halál komolyan kérdem
Most szivatsz?
amúgy szerinted az NSR felnije belemenne az Rbe? arra is 100/80 és 130/70es gumi kell?
Zabszem szorult a seggedbe? Mondom, hogy csak megjegyeztem, nem küldtelek festőhöz.....
Easy maan...
figyelj ez olyan dolog hogy a yamaha ennyiért adja.hogy te 50ftért adod az aranyszínű felni darabját az nagyon szép dolog meg tényleg jó de nem ide tartozik
Tankpadom se annyi volt na midnegy. De most nem kell egyből leharapni a faszom, csak jót akartam
megnézem ha arra járok
igen és maszekban a tankpadot is megcsinálják 5000ezerért a yamahás tankpad mégis 10-15ezer forint.lehet a motorhoz rendelni és 40,000be kerül.pont
Ne hülyéskedj már. Maszekban 10esért megcsinálják. Hülyeség.....nem. Tapasztalat. NSR-t is fekete felnivel szülték meg és most.....
sikerült szereznem csak h3as nincs :S azt megnéznéd hogy van-e ? és akkor esetleg hoznál nekem?
Tuning!Itt az izzó doboza ami benne van izzó az úgy nézz ki mint amit a lámpámba láthatsz,amik a dobozba vannak a gyári izzóim.H1-H4-H7 tuti van belőle,H3 is sztem
picit én is tudok az Rrel de az lófasz se
Igen "kívánságlistán" rajta van 40,000forint