Zoleee, az egy lány é a motor é a szomszédom, csak egy srác hozta el. Vele fogok pörgetni csak jártassa be, megtetszett a motortom, nezegettek a multkoriban es mondtak vesznek ők is.
Hát úgy lett.
Sziasztok!
Ma voltunk Debrecenben a Yamahánál szervízen Bementünk az üzletbe és kint volt egy fekete R125 ,rá volt téve az eladva táblácska. Amíg otthagytuk a moccot szervízen elmentünk bevásárolgatni Mire visszaértünk olyan 2 óra múlva már nem volt ott a mocc Habár szerintem előtte 2 perccel vihették el mert egy srác meg a szülei beöltözve vigyorogva jöttek ki a szalonból
Fasza szerviz akkor az az 1000 es szerviz, olajcseren kivul gondolom nem sikerult atvizsgalniuk azt ami a konyvbe van leirva amit kellene a szerelőknek ( kezdem félteni a motorod ) :)
Csókolom
( nem mintha muszaj lenne... mert enyémet szétszedték 3000 km erben es osszeraktak ( meg a szelephézagot is megmérték ) szoval annyira atneztek es minden gyöngy.
Minden jót.
Igen szombaton üyelet utan is megyunk motorozni
majd szeretnénk Kakucsringezni is a fiukkal. csak ott alvadni is kellene elotte este.. hogy masnap frissen ringezhessunk.
Ha valakinek barmi infoja van kakucsringgel kapcsoaltban ( ar, idő, minden ) az irjon nekem.
Köszi
csaliday...
Ha valaki tudna nekem ez ügyben segíteni hálás lennék... Sportlég(y)szűrőt szeretnék a mociba... de sehol nem találok...lehet az az oka h ez a motor nem karbis hanem innyektoros ? K&N-be gondolkodtam ... de abból nincs... lehet nem is gyártanak/gyártottak hozzá... megvan a 3 kiszemelt kéményem... rakom is a képeket... az 1.-t nem biztos h meg lehet valósítani a távtartó hiánya miatt(pedig ezt szeretném a legjobban, persze csak szimplában)... viszont a 2. is nagyon odabasz... viszont ha ezt a 2-t nem lehet... akkor maradna a 3.
csáóka... Valaki el tudná nekem mondani hogy Karííít hol lehet iwiwen elérni ? már kb. 1 hónapja nem írt nekem vissza arra h fel szeretném venni iwiwen, esetleg msnen...
Kérdeztem Yamaháékat a tegnap ártott a neki, mondtak hogy spormotor, ha kipurcanna, kaptam volna bele egy uj motort, elvileg a japcsik ugy terveztek hogy ne menjen tönkre.
És nem ment tönkre, szóval ha nekem kibírta, akkor másnak is.
köszi szépen :D vicces volt h mindenki simsontol kezdve a 600as XL-en át a ZX 10-ig pörgette szabályozásig a vasat :D én mondo ma DT-vel nem állok oda, de mikor lementem haza azért igyekeztem egyesben végigmenni :D
te a TüZéRrel voltál az R125 mellett?
Z3 meg a többi, amikor kihoztatok a szalonbol mindenkinek F et irt és villog a tankoló.. máskb nekem a Yamaha küldött magyar kiadású könyvet.. nem csak a német, francia meg olasz.
Ha majd üresedik a tankotok akkor átvált tartalékba és akkor F fog megjelenni mindenkinek az nem F trip..
a könyv azt írja 3-2 oldalon hogy: Ha az uzemanyag-tartályban hozzávetőleg 1.6 litykó benga marad a kijelzőn automatikusan tartalek km szamlalóra vált "F-TRIP" jelenik meg, ettola perctol szamlalni fogja a megtett kilomtereket es a müszer utolso szegmense villogni kezd. Ebben esetben Reset/Select gomb segitsegevel kovetkezoket lehet valtani: F-Trip - Trip1 - Trip2 - ODO - Ftrip.
amiutan tankoltok 5 km er utan a szamlalo automatikusan eltunik ( az "F-Trip" es atvalt trip re vagy ami eppen van ( ODO , Trip2 )
Kellemes délutánt
Ha még tervezek ilyet, Pityu, akkor írni fogok.
Bár reggel 8 kor meg a barátom fogábol szedtem kifele az ideget.. aztan azt mondta megy turazni egyet, nem e jövök én is.. szoval spontan 5let volt ez a 500 km :)
Balesetmenteset mindekinek!
Szeva! én ott voltam alapon a madbikers team partin és haveromé a yzf 125 r:D és hidd el jól ismegy a gép:D am láttam a te dt-et is eléggé szép állapotban van
srácok, ki jött ki Alapra szombat este a Mad Bikers Krosszpályára?
haverral találkoztma benzinkuton, mondta menjünk már el megnézni mi van ott, nincs messze... kicsit nézelödtünk, beszélgettünk aztán eljöttünk, de az R125öst végre láthattam testközelböl :D még meg is nézegettem kicsit, utána mentünk csak
télleg szép és télleg rakhatták volna feljebb a rendszámot, de rendes komolyan nézett ki:D
Szia Zsombor. Tegnap mi is túráztunk egy nagyot , jó volt csak a seg.....m. Jártunk Miskolc, Eger, L.füred, Gyöngyös. Lehet, h valahol össze is futhattunk volna. Utólag ne legyek már okos .
Sziasztok.
4650-km-ben járok.
Tegnap elindultam Debrecenből, Tiszaújváros, Gyöngyösnek, Kékestető, Eger, Miskolc, Nyíregyháza, Debrecen...
Hozzákell tennem hogy csutkára volt huzva a gáz és úgy mentem vele végig.
Persze néha voltak kis pihenők.leginkább kékestető alatt egy ebéd, de végig csutkára húzva.. amúgy a szerpentines út gyönyörű volt..
amikor megálltunk, tobben is odajöttek megnézni a motort ( jó érzés hogy mindeki azt hitte hogy új R6 ) de attol fügetelnül nagynak hitték..
120 as tempokkal.
Motor kifogastalanul megy.
Balesetmenteset midnenkinek!
Üdv!
Ma elindultam motorozni de sajna kocsival hoztak vissza.Mentem kb 100 km\h-val utazóba és egyszer csak egy egy durranás és visszaesett a fordulat,lassultam.Megálltam alapjáraton már halottam a kerregő hangot.Leállítottam.Majd újra elindítottam h sisak nélkül is meghallgassam van-e kerregő hang.Sajnos volt.Azonnal leállítottam és hívtam fatert.Majd mikor odaért apu hívtuk a yamahát de ugye vasárnap nincsenek bennt.Aztán hívtuk a yamahának az autómentő szolgálatát és hazahoztak.Holnap első utam a yamahába vezet.Lehet csak kisebb baj,de nem mertem beindítani nehogy nagyobb baj legyen.A motor pöccre indul de kerregő hangot ad.Majd kiderül.Szerintetek?Remélem garanciába megcsinálják.Hozzáteszek szakszerűen járattam be.Minden elindulás elött minimum 8-10 percet jár alapjáraton a motor majd nagyon lassan megyek vele míg be nem melegszik rendesen.Utazóm 100 tehát nem nyúzom.Kb 25 km-ert mentem ma vele.Mindössze 1800 km van benne...
Hát úgy lett.