Helló. Szép a motorod, de itt egy 15 Le ös Aprillia 125 van. Ha úgy gondolod, h manipulál az újság írj nekik.
Szerintem a Yamahától függetlenül elég korrekt cikk. De küldök mégegyet.
Na de Talmáék is tesztelgették. És...... ezek szerint lehet az YZF R 125 höz utángyártott idomot kapni?
Ezek mondjuk gps-el mért értékek szóval innen látszik hogy a 130-140km/h legendák meg mendemondák mennyire takarják a valóságot... Az rs meg ahyogy az eéőbbi kolega mondta 15LE-s változat. Ell kell végre fogadni hogy 15lóerőből 120-at lehet kihozni...
RS 125 végseesség 118?XD
meg a többi is elég gyenge:D ez a mérés nagy hülyeség:D nehogymár a yamaha odaverje a hondát a 130as végsebeségével,mikor a honda 140 fölé is megy valamennyivel....nameg az rs:D enyire megalázni szegény motort:S:D peace
Ja bocsi elfelejtettem oda írni hogy már 5000 ben járok. Jövőhétre bejelentkeztema 6000 es szervizbe mert az is meglesz.. vagy alan tullepem kcisit.
SziasztoK!
DE! ezek basszus.....
azért vannak lent Orosházán a szegediek... mert Orosházán több jogsit adnak ki... és ezt a számot akarják leszorítani azzal h mindenkit meghúznak a szegediek Orosházán
de érdekes azért... mióta itt vannak S E N K I nem kap jogsit
ez már VICC!
Az elég dúrva lenne, ha a moci 800 km-t ment volna olaj nélkül! Azt sem hinném, hogy megette a moci az olajat.
A szerelő meg lehet elpukizta magát, ezért vörösödött el.... az lehet a megoldás, hogy keveset öntöttek bele.
A lényeg, hogy a Yamaha állja a szavát! Sok sikert és türelmet a járatáshoz !
Így van 800 km-t mentem olajcsere után.Folyni nem folyt, észrevettem volna.Szívároghatott de a blokkon és a motor más részein semmi nyoma olajnak.Majd kiderül mi lesz.Apu azt mondta, hogy a szerelő elvörösödött és elismerte, hogy ez az ő hibájuk (vagy a motoré).Apu azt vette le, hogy valamit ők hibázhattak.
Azt írtad hogy a gépedbe 1800km van és 1000nél volt szervízbe. Hát én szerintem 800km-t nem megy el egy motor olaj nélkül... Autónál is azt mondják jóha elmegy 100km-t pedig az csak 2-3ezret forog. Meg amúgy is ha olaj nélkül mentél volna sokkal hangosabbnak lellett volna lennie a blokknak, biztos feltűnt volna. Szerintem max az lehetett hogy volt benn olaj csak kevés márpedig akkor nem az volt a baj hogy elfelejtettek bele tenni... Úgyhogy valahol mégiscsak elszívároghatott szerintem. De ez csak az én véleményem... Nah további jókat
videó is van róla a youtube-n
jah és az rs-nek nem csal az órája bemértem gps-el