csáóka. Valakinek van már Slip-On kéménye ? vagy valamien... h ha valaki tudna nekem kicsit olcsóbban szerezni, v. van eladója akkor szólhatna mint ahogy vannak a Laser-ek 130ért... Leo Vince-k dettó... engem csak a Laser v. Leo Vince érdekelne...esetleg még a Raptor...de az más tészta...
előre is köszike
csáóka
nemtudom szerintem te is rájöttél biztos... 3 külön km számláló... Trip 1,Trip 2, ODO... én leglalább is ugy hsználom hogy... a Trip 1-et a tankolás utáni megtett km(teljesen üres tankig szoktam mérni,mikor a végét járja, a benzinkút körül szoktam föl-alá járkálni ), a Trip 2-t a láncfújásokra használom... 500km-enként szoktam fujni...(kivéve ha közbe lemosom a motort ), az ODO meg az összes megtett km-t jelzi... kár hogy azt nem leheet lenullázni
Ebből nem sokat értek de az a lényeg h F-Triop akkor van mikor villogni kezd a az uccsó csík az üzemanyag visszajelzőnél, és az azóta megtett távolságot méri... szal mennyit mentél el mióta villog
Szia Zolikám: Ez a kis magyar valóság Sajnos az élet minden területén. Mindenki, mindenhol le akar húzni.
Ha szólsz, akkor te vagy a csodabogár. De szólni kell és osztani az észt, ha igénylik. Elég, ha lemész a közértbe
na de hagyjuk ezt a témát. Ránézek a motorra. Ádám kezdhet jogsira gyűjteni.
ugye mivel tartalék nincs...
Basszátok meg én még 143 km nél tartok
14.én vizsgázok forgalomból!