csááóó... valaki próbálta már leszerelni a tükröket ?! mert nekem nem megy... a két kicsi csavart sikerült kicsavarnom...de ami a tükör szárának a nyelénél van...azt nem...qrvára rá van húzva... az isten se tuggya kicsavarni onnan...
Vasárnap 14órakor megyünk a velencei kilátóba motorosokkal kb 10en leszünk, ha valakinek van kedve az jöjjön mindenképp főleg ha még nem volt! Frankón lehet döntögetni felfele meg lefele is! Ha kell vmi infó msn címem az adatlapomon! Jó lenne ha minnél többen lennénk!
De lehúztam mentem vele egy kört és visszadugtam! Iszonyat milyet szól menet közben! Kár hogy nem érdemes úgy hagyni Lassításkor olyanokat visszadurrog, hogy ejjjjj Persze odagumiztam egy vékony szivacsdarabot a katalizátor elé, hogy ne menjen bele a por... / Igen ismerem bár nem rég óta
Az a cső a szekunder-levegőrendszer csöve, ami egy környezetvédelmi segédberendezés. Ha lehúzod, azzal a kipufogórendszer hangolását megváltoztatod, ami ugyan négyüteműnél nem olyan fontos mint 2t-nél, de azért használni nem fog a motor nyomatékkifejtésének. Ráadásul így az SLS rendszerbe olyan szennyeződés juthat, ami tönkreteheti a benne levő szenzort, annak pedig a motormanagement nem örülne... És ott a forró kipufogógáz is süvíteni fog kifelé, ami bármit megolvaszthat ami műanyag. Ha jó hangot meg + teljesítményt akarsz, vegyél vagy csináltass rá egy másik dobot vagy rendszert.
Ez a pontos válasz! Yamaha szervizes srác írta szóval nem lehet kamu
A kipufogógáz-visszavezetés alatt az égés során keletkező gázoknak az égéstérbe történő ellenőrzött visszavezetése értendő. A kipufogógáz-visszavezetés hatékony módszer a keletkező nitrogénoxidok (NOx) csökkentésére már az üzemanyag égése során.
Az üzemanyag-levegő keverék elégetése során az égési hőmérséklet emelkedésével fokozottan növekszik a nitrogénoxidok termelődésének aránya. A kipufogógáznak az égéstérbe történő részleges visszavezetésének köszönhetően csökken a hőmérséklet a hengerekben, így a nitrogéndioxidok képződése visszaesik.
Szerintem tedd vissza, nem hijaba van ott az a cső (maskb az ugy tudom a levegőszürőből szedi a levegőt es az elégetlen gázokat semlegesíti a katalizatorban vagy valami ilyesmi)
Tedd vissza.. nem jo belemászni :)
Ha meg történik valami, ugyis fogsz minket értesíteni :)
Jaja tudom, sőőt multkor 1 fehér lacettiből is mértek a régi yamaha szalon környékén. Meg a pirosak már le is állítottak 1X mert nagyon beleéltem magam a gumimelegítésbe és nem vettem észre őket, és kérdezi a nő h mit csinál maga? mondom kerülgetem a kátyúkat aztán mondja a végén h ilyet ne csináljon mert így nemtudom bemérni De végülis nemvolt semmi
Heló szijasztok! Lenne egy kérdésem a tapasztaltabbakhoz! Van ugye a gyári kipu! Azon van egy vékony cső( valószínűnek tartom hogy a katalizátoré! Ez a cső egy gumicsőként folytatódik bele egy szerkezetbe! Na most ha én ezt lehúzom iszonyat hangja van a mocinak Szerintetek ettől lehet valami baja?
Nekem nagyon tetszik a motor, nem is gondolná az ember, hogy 125 ccm, csak gumi méretéből látszik igazából...ami nem tetszik benne az az ocsmány rendszámtáblatartó
Ez a pontos válasz! Yamaha szervizes srác írta szóval nem lehet kamu
2ik kép egy kis tuning :DDD
3ik műmájer xD
kistuning5@hotmail.com pls pls pls
A kipufogógáz-visszavezetés alatt az égés során keletkező gázoknak az égéstérbe történő ellenőrzött visszavezetése értendő. A kipufogógáz-visszavezetés hatékony módszer a keletkező nitrogénoxidok (NOx) csökkentésére már az üzemanyag égése során.
Az üzemanyag-levegő keverék elégetése során az égési hőmérséklet emelkedésével fokozottan növekszik a nitrogénoxidok termelődésének aránya. A kipufogógáznak az égéstérbe történő részleges visszavezetésének köszönhetően csökken a hőmérséklet a hengerekben, így a nitrogéndioxidok képződése visszaesik.
Tedd vissza.. nem jo belemászni :)
Ha meg történik valami, ugyis fogsz minket értesíteni :)