Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem meg a 2006os és ott 4kw-ot írnak
Én meg 0,25 kW-ra emléxek nah. De megnézem, mert megvan a 2008-as kiskreszönyv.
FRANCOKAT!4KW!MOst néztem meg
jaja, valami olyasmi:)
Az a léyneg, hogy egy nagyságrenddel kisebb,mint a kolega írta.
Megnéztem, tényleg csak 40km/h, de a motorja nem 0.4 kw hanem 0.3 lehet max...
Kresz szerint biciklivel 40-el lehet menni... Bár én hallottam olyanról h ezekre az elektromos ipari hulladékokra be akarják vezetni a bukót 2009-től. Milyen jó h nálunk szinte midnehol van biciliút és nem előttem kacsáznak.
nem mondanám, hogy rettentő előnyös volna, ha a benzin nem a hengerben ég, hanem a kipuban robban egyben, de a mocik ezt bírják.
Viszont 2 üteműt nem illik durrogtatni, mert kinyomhatja a szimeringet a főtengelynél.
semmi baja nem lesz tőle
te is válaszolhatsz
mondasz vmit ha már idejöttél nem úszod meg a kérdést egy 4ütemű motorba kárt tesz ha visszadurrog?
0,4kw:)
de amit belsőégésű motor vagy 4kw-ot megnem haladó elektromotor hajt azt mopednek nevezzük és arra biza jogsi és bukósityak kell
és kicsit sokat is képzelnek magukról, itt nálunk a főút mellett végig bicikliút van , elég jó. de a tornádósoknak nem elég. nekik a főúton kell haladni, aztán csodálkoznak ha vmi kamion elüti őket, egy némelyik meg is érdemelné.
Saját erőből is megtekered annyival... szóval ez most hülyeség... és annyit meg mehet egy bringa
Jah h dongó
A villanybicajos ipart felénk is tolják ,de leginkább az idősebbek... múltkor egy öreg után 45 el mentem. ha fel vannak töltve 50 et is tudják. ez konkrétan egy 'Tornádó' nevezetű fos volt. A rendőrök le se szarják őket errefelé ,bezzeg a motorosokat.
hát ez ahogy ment igen jónak kell lenni a babettának hogy így repüljön ...
jah csak ha pl kismotorral kicsit gyorsabb vagy akkor tudod mi van .... erre felé meg elszabadulnak a nyugdíjasok a benzines biciklivel ? :O
höhö... aaaz szép dolog... bazeg... amivel má 35-40el lehet menni mindenre bukót kéne venni...lényegében ezeket is belsőégésű motor hajtja nem ? akkor ennyi erővel... babetta hasonmásnak is lehetne nevezni... arra meg kell jogsi is meg bukó is...az egy más dolog h ki mi nélkül hajtja
jaja itt is az megy de a rendőrök nem szólnak..
én most ezeket az új bicikliket bírom .... nem tudom mit kezdenek majd velük .... volt ez az elektromos aksival rendelkező nagy fajta bicikli. na most van ugyan ez csak alul a váz alján mint a régi dongónak van egy kicsi benzines motor .... Kecskeméten egy kb olyan 45el elment mellettem az öreg se sisak semmi ... én meg csak néztem hogy mi a f*sz ?
viszont ha hódmezőn járok majd valamikor... akkor nagyon fogok vigyázni... mert ott tudom h kurva nagy gecik a kékek...ha akármien motorról van szó...
bocsi az előbbiről lemaradt h... mire ezt műszakira kell vinnem 2012-be...addigra már cserélem a motort...nagyobbra mindenbizonnyal...
talicskanyél van most neki