Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fene a pofádat képet nem is raksz be ?
láttod Z3 én vagyok Sherlok
olvasd el az adatlapom :D
lebuktunk a picsába .
te pedig a második tzrnél jársz de geci vagyok most :)
fogyasztásra meg annyit valamit valamiért
ja szerintem jo gep ez es nem azt kell nezni hogy ketszer olyan eros az rs
megse megy ketszer olyan jol, max ketszer annyit eszik :D
"talán kicsi a hűtőTyt!Mi tulajok vagyunk nem mérnökök,ne minket baszogass mert az rsben nincs.És nem kétszer akkora...15*2=30 30az nem 25..." doppingoltok vazze :D properelként használjátok azokat a hűtő lapátokat :D
mért?
télleg rá jöttem az R125 rejtélyére miért repülnek azok úgy :)
hu vazzeg valaki itt elkezd gondolkozni a többi folytatja lesz ebből még vmi
dugóba gyalog is lehagyom az octáviát..
de
ha tudsz motorozni még egy r125ttel is simán itt most nem full egyenes szakaszra gondoltam ne legyetek már hülyék...
az rs nem megy 240-el
de legalább az RS125 meglóg az octávia elől :DD
kivágják a szívedetből, csak a ki maradt meg
Ezért ki elvágják a torkodat és kivéreztetnek az rses emberkék
talán kicsi a hűtő Tyt!Mi tulajok vagyunk nem mérnökök,ne minket baszogass mert az rsben nincs.És nem kétszer akkora...15*2=30 30az nem 25...
Ezen teljesen elképedtem, nem tudtam hogy van ventillátor az yzf125rben. Csak azt nem értem minek?
Az RS 2szer akkora teljesítményt termel, tehát nagyjából 2x akkora hőt is (?) mégsincs szükség ventire, ígyis túlhűtött a motor általában. nem értem
egyik haver oktatója azt mondta a fordulatszámmérőt nézze folyamatosan.ennyit erről.mondjuk nekem marha jó oktatóm volt nem is beszélt hülyeségeket
6700 ban járok, mellékesen van hangja a ventilátornak is. De nem jó vészleállítóval megállítani.
( oktatóm mondotta ) de miért? nem tudni...
hétvégén nagy túra kékestető :)
Kellemes napot mindenkinek!
LOL... Madi tri-oval a kis 125-ösön jól néz ki, a hangja is jó?
felőlem
nha akkor elszaladok gyorsan még1x oda-vissza orfűre és megvan nekem is az 5600km
van benne ventillátor igen én 5km híjján 5600nál bár suliidőben max hétvégén használhatom a szépt 13 (kövi szombat) pedig kilőve vmi ledolgozás miatt...faxa