ez a csunya hogy ők nem is mondták hogy ez kötelező szervíz csakh hogy ja igen 3000renként kér olajcserét...csak zsombor annyira beoaráztatott hogy garifüggő szervíz hogy belese gondoltam..."hozd be megcsináljuk neked"...persze 6000ft-os órabérért ...sebaj ma is tanultam vmit...sokba vagyok vazzeg
Laza!Zsombor!Ünnepélyesen bejelentem hogy átlettünk baszva szereztem németnyelvű könyvet és kiderült hogy igaz hogy 3000ezrenként írja az olajcserét (mint ahogy 1000renként a láncfújást) de nem garancia függő szal NINCS 3000res 9000res szervíz csak 1000,6000,12000
Szia!Hát most van fent a hasznaltauton egy piros-fehér (ami élőbe gyönyörű ) bukógombával 899ért 189kmmel még alkudhatsz szerintem hozzá ruhát vagy vmit,mert márkaker... vagy most nem esedékes?
Gratula. Jók az adatok. A fogyi Ez az utazó már tetszik. Zoli akkor minden gond nélkül lehet vele 110 körül menni. Hátha Ádámnak is becsúszik 1 jövőre.
csáó. Z3... hol és mennyiért vetted a tankpadodat ?mert édekelne , ja és esetleg akinek van eladó használt v. vatta új YZF-es markolata(kék v. szürke), még az is érdekelne
köszike
Ma voltunk warovexxel stoppienál Pomáz-Békéscsaba 240km aztán elmtem még solymárra is szóval én 532,2kmmel zártam a mai napot fogyasztás?2,6/100km jah és békéscsaba felé meg hazafelé (44es + M5)
olyan 100-110-120at mentünk autópoályán inkább 110-120között
ha minden jól megy ak 900rr t vezethetek maj vele nem áramot
mien am ez a kis yahama? oasmi mint a kis cbr,nem? onnal má durtam vagy 500 km et:D haveréval..csak kölcsönatta me nekem nincs rendszám a miton,és barátnőmmel motoroztunk:D
fain me nem eszik semmit
nekem 4literes fogyasztásom volt 135-140ekkel :) igaz RSnél
köszike
olyan 100-110-120at mentünk autópoályán inkább 110-120között
mien am ez a kis yahama? oasmi mint a kis cbr,nem? onnal má durtam vagy 500 km et:D haveréval..csak kölcsönatta me nekem nincs rendszám a miton,és barátnőmmel motoroztunk:D
fain me nem eszik semmit