Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

asszem a 3betű-3szám 35,000 de a zozo 4betű szal bizti huzosabb
Jaah Egyedi rendszám egyébként mennyibe fáj? Havi kereset fele rámegy?
eredetileg is ilyet akartam csak megtudtam mennyibe kerül egy egyedi rendszám ez volt kb 10éves koromba
nem
A ZOZÓ Paintes megoldás nagyon ottvan
Útbaejtetted fireball kollegát?
Stoppietól hazafelé jövet, Szarvason
ez a csunya hogy ők nem is mondták hogy ez kötelező szervíz csakh hogy ja igen 3000renként kér olajcserét...csak zsombor annyira beoaráztatott hogy garifüggő szervíz hogy belese gondoltam..."hozd be megcsináljuk neked"...persze 6000ft-os órabérért ...sebaj ma is tanultam vmit...sokba vagyok vazzeg
Már ez is becsülendő ha nyílvánosan basznak át
'ünnepélyesen át lettünk baszva' Ez szép megfogalmazás volt :)
Laza!Zsombor!Ünnepélyesen bejelentem hogy átlettünk baszva szereztem németnyelvű könyvet és kiderült hogy igaz hogy 3000ezrenként írja az olajcserét (mint ahogy 1000renként a láncfújást) de nem garancia függő szal NINCS 3000res 9000res szervíz csak 1000,6000,12000
Szia!Hát most van fent a hasznaltauton egy piros-fehér (ami élőbe gyönyörű ) bukógombával 899ért 189kmmel még alkudhatsz szerintem hozzá ruhát vagy vmit,mert márkaker... vagy most nem esedékes?
jók az adatok tényleg
nekem 4literes fogyasztásom volt 135-140ekkel :) igaz RSnél
Gratula. Jók az adatok. A fogyi Ez az utazó már tetszik. Zoli akkor minden gond nélkül lehet vele 110 körül menni. Hátha Ádámnak is becsúszik 1 jövőre.
csáó. Z3... hol és mennyiért vetted a tankpadodat ?mert édekelne , ja és esetleg akinek van eladó használt v. vatta új YZF-es markolata(kék v. szürke), még az is érdekelne
köszike
mi anyira érdekes?:D
mármint ez a kis yamaha
nagyon érdekes
Ma voltunk warovexxel stoppienál Pomáz-Békéscsaba 240km aztán elmtem még solymárra is szóval én 532,2kmmel zártam a mai napot fogyasztás?2,6/100km jah és békéscsaba felé meg hazafelé (44es + M5)
olyan 100-110-120at mentünk autópoályán inkább 110-120között
ha minden jól megy ak 900rr t vezethetek maj vele nem áramot
mien am ez a kis yahama? oasmi mint a kis cbr,nem? onnal má durtam vagy 500 km et:D haveréval..csak kölcsönatta me nekem nincs rendszám a miton,és barátnőmmel motoroztunk:D
fain me nem eszik semmit
csak áramot azé ne
hehe én most csinálom a korlátlant csüt rutin vizsga.. csak épp nem lesz mit vezetni a korlátlan jogsival maj vezetek háztartást
bár tavasszal lesz h 2 éve van A1em mehetek korlátlanból
bizony M-es jogsi az aduász