Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lemaradt:természetesen újra járatás van...
Ha már így lappang a topic akkor elmondom, hogy kicseréltek mindent garanciába a Yamahánál.Volt egy tömítés ami gyári hibás volt és ezért megette a motor az olajat.MINDENT korrektul kicseréltek (még azt is ami friss volt a biztonság kedvéért).Mindent alatt azt értem, hogy az blokk (öntvény) maradt,ami benne van az új.Km ügyileg nagyon hátul kullogok mert nagyon-nagyon sok elfoglaltságom van és sajnos ebben az évben lesz is.Ráadásul állt pár hétig a motor a szervízben szóval 2400 km-nél járok.(kicsit gáz, hogy csak ennyi) de sok a dologom na
kb
Föld hívja R125 topicot
?-lemaradt
éltek még
ahan értem :D nekem 650 van most
csáó.. fúú hát most van 7000km benne...nemtom... hát sztem olyan... 2500km-t...
ÉN CSAK azt szeretem hallgatni
Bazdki a gyárival.. megyek 80al 6.ban 6ezres fordulat.... és semmi hang
Simsonnal mék 3.ban 65el és nemhallok semmit mert ordít a lelke

Egy ismerősömnek XTje van és rárakta az RS125nek a dobját... és geci durva hangja lett

Nekem kell a nagy hangg

Hány kmet mentél el a rapival eddig?
most nézem... itt youtube-n a micron-os vidi végén... a leghangosabb is csak 95dB-volt... tegnap én kinnt voltam Pusztaszeren motoros találkozón... ott is volt hangerőmérés...enyémre 108at mutatott így nem láccik soknak a külömbség...de viszont hangba sokkal nagyobb az enyém
és ha szereted hallani/hallgatni ahogy visszadurrog a motor... akkor szerintem ezt a microntól,akrapovictól meg ezektől nem fogod megkapni csak a Raptor-tól és rádásul fele annyiba kerül
ha 2 hengeres lenne a motor...én duplacsövet csináltattam volna rá annyi pézé amennyié a micron és a társai vannak
csááóó... ma megyek szegedre...bemelegítem kicsit a motort...aztán felveszem neked a hangját
annyit külömbséget tudok tenni így az én fülemmel hogy... a micronnál hogy sokkal hangosabb akkor is ha alapjáraton odahúzod neki... amikor elindulsz és váltás előttis és utánis 2x akkora hangja biztos van mint a micron-nak...
csááóó... hát... én szeretek inni ... de egy 0,5ös Heinekken-ben megegyezhetünk ..kiwi leszek rá am én is h kifog e forogni...foggalmam sincs...ezzel a gyári f.kerékkel eléggé hamar és szépen kitolja magát...de majd meglátjuk mit hoz a jövő
csááóó
160
szaisztok csak azt szeretném megkérdezni hogy a yamaha r125 mennyit megy végre?
tedd fel motor emelőre tedd be 6-osba kösd ki a gázt és reggelre be lesz járatva
Azt nem értem h a raptoréknél mért 45 vagy 60.. mikor micronéknál 120?
annyival nem lehet jobb a Micron... sztem.. vagy nem tudom sztetek?

Nekem közel van Csongrád és raptorék is ez miatt

Madi.. felvételt kérünk a hangjáróól lécccccccc

Kíváncsi vok mennyivel másabb

Nálunk ma őőőrületes szélvihar volt egész nap szóval nem telt a km.. csak egy kicsit
az jöhet
A 7 sebességes R125 nagyon koma lenne. Cagiva R125
2L cola?
nem iszom ,de madi lehet szal vele beszélj
Jó, akkor ha 10,5-ig kipörög 6-ba állom a szavam.
az elektronika letiltja a piros tartomány elérése után picivel
10500 nál megáll am. is.