Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sose baszogattalak és nem is kérdésekkel jövök át, mint egyesek. Én csak segíteni akartam a csávónak. Rossz szavam nem volt, erre ez a hála. Na majd meglátjuk ;)
Ha 6-ban kiforog 11-ig neki, fizetek neked egy sört
Igen kiforog képzeld (hudeleírnám hogy b+)peace
130km-t hol? Egy előzésnél sem utolsó a rugalmasság, amire igen jó a sportdob. Akkora fogassal keményen vissza kellesz csattogtatnod, hogy menjen...
Kiscibereré kisebbet szoktak előre rakni, mivel nem akarja kipörgetni 6-ban. Neked kifog? Nemhiszem...(ezt csak így halkan megjegyzem) Amúgy is, miért ennyire fontos a végsebesség? Nekem mióta megvan az nsr nemtudom a végét. Az a lényeg, hogy tudjak előzni és gyorsuljon. Te most pont ezeket a tulajdonságait veszed el a motornak. De nem akarlak lebeszélni, majd úgy is rájösz Szép estét.
dehogynem úgyanúgy fogja csak több ló tolja
De azt nem is fogja úgy a szél
Itt még elmegy...R1topicban ilyenért fejvesztés jár...
Elnézést tudatlanságomért.
vááá Mr.Figyelmes Helyesíró
még egy hurrikán se tudná visszafújni a mutatót ugyanis...NINCS
még egy hurrákán se tudná elfujni.ugyanis NINCS
Ha visszadobsz 1-et lehet h nem.
a km-óra mutatóját ugyan nem fújja semmi
Aztán majd lesel ha jön egy kis szembeszellő és fújja a km óra mutatóját lefelé. Milyen költői voltam...
csáó.. háttő... ha az is beleszámít a "túrák" közé hogy...én napi szinten min. 130km-t motorozok...akkor egyértelmű a fogaskerék csere..
professzor úr
SZERINTEM egy 25 ös gépen felesleges nagyobb fogas előre. A siralmas gyorsulás még rosszabb lesz.
Mivel ezeket a gépeket az ember a városba használja, ahol sűrűn kell gyorsítgatni, lassítani, ezért ez inkább negatívum lesz. A nagyobbnak max. akkor van értelme, ha valaki többet túrázik és fontosabb a végsebesség, mint a használhatóság. 145-ös tiltás? hm...lehet. 2perc után.
Pro és kontra. Érdemes mérlegelni
vkinek nem kell bontatlan literes 4t agip olaj?
de majd tervezeem az egyel nagyobbat kirpóbálni
akko kisebbet. jóóvan? jóóóvan? heee? mii?
ha előre nagyobbat teszel többet megy végre
vmi elírtál nagyon
100-nál 9000 helyett 9500as fordulat, végsebesség 186 helyett bő 170 körül. de éppen érezhetően jobban gyorsul.
és ? mit tapasztaltál ?!
én frézire tettem előre egyel nagyobbat.
oksii... köszike a választ