Sose baszogattalak és nem is kérdésekkel jövök át, mint egyesek. Én csak segíteni akartam a csávónak. Rossz szavam nem volt, erre ez a hála. Na majd meglátjuk ;)
Ha 6-ban kiforog 11-ig neki, fizetek neked egy sört
130km-t hol? Egy előzésnél sem utolsó a rugalmasság, amire igen jó a sportdob. Akkora fogassal keményen vissza kellesz csattogtatnod, hogy menjen...
Kiscibereré kisebbet szoktak előre rakni, mivel nem akarja kipörgetni 6-ban. Neked kifog? Nemhiszem...(ezt csak így halkan megjegyzem) Amúgy is, miért ennyire fontos a végsebesség? Nekem mióta megvan az nsr nemtudom a végét. Az a lényeg, hogy tudjak előzni és gyorsuljon. Te most pont ezeket a tulajdonságait veszed el a motornak. De nem akarlak lebeszélni, majd úgy is rájösz Szép estét.
SZERINTEM egy 25 ös gépen felesleges nagyobb fogas előre. A siralmas gyorsulás még rosszabb lesz.
Mivel ezeket a gépeket az ember a városba használja, ahol sűrűn kell gyorsítgatni, lassítani, ezért ez inkább negatívum lesz. A nagyobbnak max. akkor van értelme, ha valaki többet túrázik és fontosabb a végsebesség, mint a használhatóság. 145-ös tiltás? hm...lehet. 2perc után.
Pro és kontra. Érdemes mérlegelni
Ha 6-ban kiforog 11-ig neki, fizetek neked egy sört