Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

off:

Nyugodj Békében Craig Jones !
nem számít bele az M, én mentem elég sokat 2 személlyel, állítottak is meg rendőrök, soha nem volt belőle probléma. de ha mégis lenne akkor próbálnám menteni az M-es dumával:)
Nem tudja valaki, hohógy ha mar volt Kismotor jogsim ( M ) és most van A1, akkor már vihetek személyt? mert ugye ugy van h 2 év gyakorlat, és 2 évig nem vihetek személyt...de 2 éve mar volt M jogsim...?!
*csak*
csal slick gumi
jah
Már az is elég nagy tuning
Igen.Egy világbajnok ült a nyeregben
Nemlátta v.ki, a talma gépén volt már valami tuning?
na majd lassan elkezdem csinálni enyémre az idomot, és majd beszámolok róla..
csatlakozok az előttem szólóhoz !
a pályaidom engem is érdekelne ha valaki tud valamit róla akkor az szóljon köszi
csáó. hát nemtudom... ez a Laser kéményrendszer(sztem az egyik legjobb)... de 131.000-ret kiadni érte... és 114et egy Slip-On-ért...kitudja...csak a kulákok engedhetik meg ezt ... am őőő... bocsi de valaki megmondaná h a slip-on cső az mien ... mert nem tudom... meg hogy mi a különbség a nyitott és a zárt rendszer között . köszike.
csáó
Láttam kerestetek sportdobokat......
Vegyétek, vigyétek!
http://www.motorinfo.hu/news_new.php?nid=7480&cat
=&mid=1003
Ilyet otthon is el tudsz készíteni üvegszál+ gyanta kombinációval....kifaragod magadnak a mintát hungarocelből stb stb. De erről Dani többet tudna mesélni, nekem is a mesterem
nemtom, de fater azt mondta nem vészes. csak már el kéne kedzeni, inkább az a necces.
menynibe lenne enyémre?farokidommal együtt?sacperkb?
ha van minta sima ügy, enyémre is most akarunk csinálni otthon.
felhívom vazze kell nekem is
talmától kérdezd
nem lett értelmes a kérdés de érthető
pályaidmot vajjon honnan szereztek rá?
mégmég! na kisyamahások! majd lassan lenézek én is kakucsra, aztán kisyamaha tali lesz!
nemhogy ti jönnétek kecsó ringre :P
itt van 2km-re :D