Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hehee... ezzel én is pont ugyan így vok
előre 1-el nagyobbat
hu rsata-át kérdezd én ezt nem vágom,tök egyszerű de mindig keverek mindent
hm... értem ...hát nekem a 145ös tiltás aaaz nagyonmegfelelne... szted mekkora lánckereket lenne rá érdemes rakni...elsőt v. a háccsó-t kell kisebbre v. nagyobbra cserélni ?
nem gyorsulna lassabban mert neked több a nyomatékod...ugyanúgy gyorsulna mint gyári kipuffal csak nem 135nél tiltana hanem 140nél...de sztem a kipufoddal (meg egy jóáttéttel) egy 145ös tiltást kilehetne hozni belőle...konkluzió:Jövőre az én Rizsszemem is megy raptorfalvára

azzal szerinted meglehetne azt oldani h...ha kicsit is lassabban gyorsulna de kevesebbet forogna és 135nél kicsivel többet mennyen ?
gányolás mesterfokon.Sztem vegyél rá más fogaskereket
nemtudom ti hogyvagytok vele... sztetek meg lehetne valósítanni az R125-be a 7. sebességet ?
mielött fent volt a kipu már akkor is többet evett...
csáó... hát nemtudom....őőő ugye végre nem megy többet(elektronika miatt ), nyomatékra sokkal jobb.. minden fordulattartományban...hang is milliószor jobb ...igazándiból nemtudom...sztem... most ha jól számoltam...3,2l/100ra jött ki...
Lola kezébe babakocsit se adnék ha ilyeneket mond 500kmig kíméld 6ezer fölé ne nagyon pörgesd
(egyszer kétszer beleszalad a 7be attól még nem lesz katasztrófa)én 800ig csak 6ig pörgettem utána néha 7ig eccer kétszer 8ig ,1000res szervíz után amibeleféér
ki volt ma berettyóújfaluba egy szürke R125el?
Haverom(vagyis a faterja) akivel együtt csináltuk a jogsit, betelefonált a rendőrségre, hogy mi lenne ha kijönne motorozni a vizsgalappal?
azt mondta neki az a rendőr aki felvette a telefont, hogy személy szerint ő elfogadná, de vannak akik nem fogadják el....
Utána most is felhívták mikor az okmányirodás papírokat megkapta... most is ugyanazt mondták nekik
Ő nem is mert kijönni.... én kijöttem mert már nem bírtam tovább.. majdnem 2 hónapja áll az új motor a garázsban volt benne 100km... nehogymááár most már van benne haccáz
Nem kötelessége elfogadni, mivel nem hivatalos vezető engedély, ha olyat fogsz ki akinek épp jó kedve van, akkor nincs belőle gond, de ha olyat aki épp össze van veszve az asszonnyal, vagy idegesítik a kölkök, akkor hidd el megszívat. Engem mondjuk a vizsgakártyával kaptak el, benne volt a KRESZ meg a forgalmi és a rutin megfelelt is, de ettől függetlenül feljelentettek, ha az oktatóm nem intézi el, akkor 2 év eltiltás...
Annó haverral mikor csináltuk az 50es jogsit mi is papírral szaladgáltunk ,egyszer megállított egy zsernyák és le se szarta elfogadta azt is
Ha te otthon hagyod a jogsid nem büntethetnek meg? A jogosítványnak nálad kell lenni amikor vezetsz, az a lap pedig igénylő lap.
attól h még nem küldték ki a jogsit már benne van a rendszerbe h van jogosítványa
Attól még a feljelentésben benne lesz hogy jogosítvány nélkül vezetett, akkor amikor a rendőr kérte nem volt nála nem pedig egy hónappal később.
én mondanám neki h jelentsen fel, mire ügy lenne belőlem ár 1000éve megjött a jogsi és szophatja a faszt a bunkója. Az a rendőr aki ilyen miatt megbasz, szerintem fejlövést érdemelne.
Hát eddig nem állítottak meg de már nem bírtam tovább motor nélkül
Neked mennyi lett a fogyasztásod a Raptorral?
csáó... háttő... rendőrfüggő hogy... azzal a papírral hivatalosan nem lehetne vezetni... csak a jogsival... van olyan rendőr aki elnézi... van aki meg pont ennél basz meg a legjobban...h a papír megvan és h miaz hogy te nem tudod kivárni míg megjön a jogsi...ezzel szokták nagyon megbaszni az embereket...de mondom vannak akik leszarják...szall rendőrfüggő...alapjáraton bejáratásra azt mondták h... 5000 fölé ne nagyon forgassuk(persze előzésre kicsit oda lehet húzni neki)... na most 6.ban 6.000nél megy 80-at...az szép kényelmes...
én 600 km után már 11,5ig pörgettem..ami a csövön kifér... nem vagyok rá büszke egyáltalán... de nem tett kárt a gépben(motorrevüben is meg máshol is azt írták h a magasabb fordulatot kedveli a motor, persze nem bejáratásnál )...csak kicsit többet eszik... de ez a kipuff-tól van...
Jahh... fogyasztásom kijött 2 literre / 100km
Z3 most mért vagy ilyen?
ha kell valami az RIZSre akkor megkérded a többieket h neme tudnak nem?
(RIZS=R125.. egy csaj ezt olvasta ki a R125 feliratból .. asszed szakadtam a röhögéstől?
Amm még a jogsim nincs a kezemben.. de már beleraktam 600kmet 4 nap alatt... és megy bele szépen...
Ti hogy járattátok be? meddig pörgettétek? mennyivel mentetek stb...
Szerintetek mi lesz ha azzal a papírral motorozok amit az okmányirodában adtak mikor megigényeltem a jogsit?
sokan mondják h nem lehet, páran h lehet... Alexet elkapták úgy és nem mondtak neki semmi.. azt sem h nem lehetne vele(Sárga R1 25je van)
kérdeztem Lolát (neki fekete van) h ő hogy járatta be? aszondta h minek bajáratni?
Nálunk ez a helyzet mostanában...
Nekem van egy rendszámtáblatartó konzolom meg előre besülyeztett ledes indexek, igaz R1-re, de nemtudom hogy jó-e a tiédre. Ha érdekel tudok betenni képet! Ár: 15e.
szia!Ez itt egy forum.vágod?nem alkatrészellátó szaküzlet internetes áruháza.nekem meg 2liter kóla kéne perpill az emailomra küldjetek már...ez kb ilyen