Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Huhha.... Hát holnap nem ...de viszont jövőhéten megebszélhetünk egy időt... vagy ha jöttök esetleg Kakucs ringre...mert nekem innen 10km-re van...Dabasról
biztos ő volt, nem hinném hogy jár sportmotor.hu -ra :)
holnap nem jársz erre? gurulhatnánk egyet
hmm...ez jó kérdés
höhö, őt meg én ismerem ^^
suomy sityak volt rajta?
Na mostmar csak arra kéne h fény derüljön, hogy ki volt aki szembe jött velem? ..egyébként..szoljatok mar ha mentek Kakucs ringre...vmi találkát összedobhatnánk ...nekem innen kb 10km...
Jól megelőztél ...egyébként én voltam
KI volt ma Kecskeméten fekete R125el? ...ugyan olyan mint az enyém...fura volt látni Én mentem Békéscsaba felé, ő meg jött arról.... aki magára ismer az írjon
ki ment ma a kecskeméti tesconál? azt hiszem vemar szúnyogos sisak, meg egy szürke r125 ^^
ott voltam egy másik cíberessel, meg pár robeszossal
Talma 44-es időt ment kakucson r125-el
hát én tegnap jöttem fuckyhoz itt leszek nála csütörtök estig és holnap meg max holnap után ringezünk
utána megyek vissza karcagra
de augusztusba is jövök még le
jövőhéten csütörtöktől?na?
ma feldobtuk futóra fucky rs-ét meg enyémet odaértünk fél 6-ra és mondtuk h 7-8ig mennénk elzavartak..
jah és 4 ezer mostmár 1 délután vagy mi
nembaj holnap kimegyünk egész napra gyertek ti is
KAKUCS
már valószínű elkelt
Csak egy kéket találtam 998.000 ért
Na, azt a sárgát megnézem 810 ért.
Ha mindenki benne van egyszer összehozhatnánk vmi yzf-r125-ös találkozót aztán elgurulnánk vmerre...
köszke
igaz
amúgy az igaz hogy 125ös jogsi után nagyobb motorra nem kell KRESZ vizsga, csak rutin+forgalom?
nem valami nagy teszt de a rossi-s dolog tetszik
Szerintem
és nem nem V.Rossi a zseni hanem az a maréknyi fehérköppenyes szakállas keveset alvó mérnök akik összerakták az R1-R6ot...máskérdés hogy Rossi alá kvára nem ők rakják a gépet
semmi köze hozzá...sőt mivel MBKék gyártják...
Láttátok? http://www.youtube.com/watch?v...
A végén amit mond Rossi tervezte a mocit?